Schokoladenindustrie

  • ES

Fabricación de Chocolate y Chocolate Premio: Curso de Introducción (1ª semana) y Prácticas de perfeccionamiento (2ª semana)

Este curso tiene como objetivo impartir conocimientos prácticos y teóricos de la fabricación de chocolate ...

17.07.2017 | Solingen

  • Neu

Schokoladenindustrie

  • ES

Fabricación de Chocolate: Prácticas de perfeccionamiento

En este curso el conocimiento sobre la producción de chocolate está profundizado en la forma práctica para ...

24.07.2017 | Solingen

  • Neu

Zuckerwarenindustrie

Sugar Confectionery: Intense Practical Course (2 weeks) 04/09 - 15/09 2017

This course offers a comprehensive introduction into the world of sugar confectionery. The participants will ...

04.09.2017 | Solingen

Kongresse

  • DE

Forum Röst-Technologie am 5. September 2017

Röstprozesse sind entscheidend für die Aromaentwicklung von Kakaobohnen und Nüssen und bedürfen der genauen ...

05.09.2017 | Solingen

  • Neu

Backwaren- und Snackindustrie

  • EN

Wafers & Fillings

This course provides introductory knowledge about the manufacturing of wafers and fillings.

12.09.2017 | Solingen

Schokoladenindustrie

  • EN

Chocolate Manufacturing: Intense Practical Course (4 weeks) 18/09 - 13/10/2017

This comprehensive course aims at imparting practical and theoretical knowledge about the manufacture of ...

18.09.2017 | Solingen

Kongresse

  • DE
  • EN

Internationaler Kongress für Additive Fertigung und 3D-Lebensmitteldruck für die Süßwaren- und Snackindustrie, 19./20. September 2017

Mit dem "INNOFORUM SWEETS & SNACKS" startet die ZDS eine neue, jährliche Kongress-Serie, um die innovativsten ...

19.09.2017 | Solingen

  • Neu

Backwaren- und Snackindustrie

Industrielle Backwarenherstellung: Einführungspraktikum

Dieses Praktikum führt in die Grundlagen der industriellen Herstellungsprozesse ausgewählter Backwaren in ...

19.09.2017 | Solingen

Sonstige Veranstaltungen

  • EN

3D-Printing Technology: Practical Workshop, September 20/21, 2017

In different 3D printing workshops participants get applied insights into this new technology.

20.09.2017 | Solingen

  • Neu

Schokoladenindustrie

  • EN

Chocolate Quality Control: Analytics and Inspection in Theory and Practice

This course imparts latest theoretical and practical knowledge on the quality control of chocolate and ...

27.09.2017 | Solingen

  • Neu

Zuckerwarenindustrie

Stage pratique de Dragéification - 09.-13. octobre 2017

Ce stage se propose de balayer l´ensemble des opérations nécessaires à la dragéification sucre. L´enrobage ...

09.10.2017 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Riegel-Produkte: Praxis-Workshop, 17. - 19. Oktober 2017

Riegelprodukte - kaum ein anderer Produktbereich ist so vielfältig und expansiv wie dieser! Entwickeln Sie in ...

17.10.2017 | Solingen

Schokoladenindustrie

  • DE

Schokolade: Einführungspraktikum 23. - 26.Oktober 2017

Das Einführungspraktikum Schokolade beschäftigt sich mit den Herstellungstechnologien von Schokolade und ...

23.10.2017 | Solingen

Schokoladenindustrie

  • EN

Industrial Manufacturing of Filled Chocolates: Practical Course, October, 24/25 2017

This course presents different technologies for the industrial manufacturing of filled chocolates.

24.10.2017 | Solingen

  • Neu

Kongresse

SWEET TEC - The International Sugar Confectionery Congress, 24. & 25. Oktober 2017

Bei diesem internationalen Kongress stellen Experten aus der Zuckerwaren-Branche neueste Forschungen und ...

24.10.2017 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Gums & Jellies: Intense Practical Course

This course introduces the raw materials and technologies involved in the production of gums and jellies.

06.11.2017 | Solingen

Kongresse

  • DE
  • EN

Forum Feine Backwaren, 07./08. November 2017

Auch in diesem Jahr können Sie sich auf spannende Vorträge, angeregte Diskussionen und ein tolles ...

07.11.2017 | Solingen

Backwaren- und Snackindustrie

  • EN

Biscuit Making: Practical Introduction Course, November 20-24, 2017

This course provides introductory knowledge about the manufacture of biscuits.

20.11.2017 | Solingen

Kongresse

INTER-PRALINE

Die INTER PRALINE ist seit langem als hochkarätiger Kongress rund um die Themen Pralinen und Schokolade ...

05.12.2017 | Solingen

Seitenanfang