Seminare, Schulungen und Lehrgänge im Bereich English // ZDS - Die Süßwaren-Akademie

Liste der Seminare mit oben stehenden Schlagwörtern:

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Gums and Jellies: Practical Introduction Course, 23.04. - 27.04.2018

In theoretical and practical parts the participants get to know the characteristics of the ingredients as well ...

23.04.2018 | Solingen

Schokoladenindustrie

  • EN

Small Batch Chocolate Production - bean to bar - : Practical Course

Learn how to make chocolate from scratch! In this course chocolate is made starting from the beans in small ...

15.05.2018 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Manufacture of Licorice Products from May 22 - 23, 2018

Main focus of this course with practical demonstration on a cooking extruder is the introduction to the ...

22.05.2018 | Solingen

Schokoladenindustrie

  • EN

Chocolate Manufacturing: Practical Introduction Course

This chocolate course gives insights into industrial chocolate manufacturing. The characteristics of raw ...

04.06.2018 | Solingen

Kongresse

  • DE
  • EN

Forum Tiefkühl-Backwaren 05. – 06.06.2018

Das Segment Tiefkühl-Backwaren ist ein Wachstumsmarkt. Rohstoffe, Herstellungstechnik und Vermarktung stellen ...

05.06.2018 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Pan-Coating: Practical Introduction Course 16. – 20.07.2018

This course focuses on the production techniques of panned products. The participants get to know the ...

16.07.2018 | Solingen

Backwaren- und Snackindustrie

  • EN

Modern Cake Production: Practical Introduction Course

This course deals with the topic „cakes“in two ways: On the one hand with classic cakes production and on the ...

17.07.2018 | Solingen

Schokoladenindustrie

  • EN

Chocolate Fillings & Spreads Technology: Practical Course

This course presents the technologies and raw materials involved in the manufacturing of filled chocolates and ...

03.09.2018 | Solingen

Kongresse

  • DE
  • EN

Forum Röst-Technologie

Der Anspruch der Verbraucher an Lebensmittel steigt. Aus diesem Grund rücken unter anderem die aromarelevanten ...

11.09.2018 | Dresden

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Sugar Confectionery: Intense Practical Course (2 weeks), 24.09. -05.10.2018

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...

24.09.2018 | Solingen

Schokoladenindustrie

  • EN

Chocolate Manufacturing: Intense Practical Course, 08.10. - 02.11.2018

This comprehensive ‘bean to bar’ course aims at imparting practical and theoretical knowledge about the ...

08.10.2018 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Chewing Gum and Bubble Gum: Practical Introduction Course

This course focuses on chewing gum and bubble gum production technology. The participants receive theoretical ...

09.10.2018 | Solingen

Kongresse

  • DE
  • EN

InnoForum 2018: Digitalisierung in der Süßwarenproduktion

Industrie 4.0, das Synonym für die Digitalisierung, revolutioniert die Welt der Produktion. Die vorwiegend ...

09.10.2018 | Solingen

Kongresse

  • DE
  • EN

The future of Confectionery: Less Sugar – Same Taste

Die weltweit steigende Häufigkeit von ernährungsbedingten Krankheiten wie Übergewicht und Adipositas und die ...

30.10.2018 | Solingen

Kongresse

  • DE
  • EN

Forum Clean Label Backwaren

Kein Warensegment scheint dem Verbraucher vertrauter zu sein als Backwaren. Rohstoffe, aber auch der ...

06.11.2018 | Solingen

Backwaren- und Snackindustrie

  • EN

Industrial manufacturing of Fine Baked Goods: Intense Practical Course

This course provides introductory knowledge about the manufacture of fine baked goods. In the course topics ...

19.11.2018 | Solingen

Kongresse

  • DE
  • EN

CHOCO TEC - 03.12. - 05.12.2018

Liebe Schokoladenfreunde, wir laden Sie ein wieder mit dabei zu sein, wenn sich die internationale ...

03.12.2018 | Solingen

Seitenanfang