Industry Congresses

  • DE

Forum Feine Backwaren, 15.02. - 16.02.2018

Auch in diesem Jahr können Sie sich auf spannende Vorträge, angeregte Diskussionen und ein tolles ...

15.02.2018 | Solingen

Sugar Confectionery Technology

Hart- & Weichkaramellen: Einführungspraktikum

Das 3-Tages-Praktikum von Praktikern für Praktiker rund um Hart- und Weichkaramellen.

20.02.2018 | Solingen

Chocolate Technology

  • NL

Productie van Chocolade: Praktische inleidende cursus, 26.03. - 29.03.2018

Bereidingstechnologie van chocolade en cacaoprodukten.

26.03.2018 | Solingen

Industry Congresses

  • DE
  • EN

Forum Mould handling management, 10.04. - 11.04.2018

After the first successful "Forum mould handling management", the international congress for the economic ...

10.04.2018 | Solingen

  • New

Sugar Confectionery Technology

  • EN

Gums and Jellies: Practical Introduction Course, 23.04. - 27.04.2018

In theoretical and practical parts the participants get to know the characteristics of the ingredients as well ...

23.04.2018 | Solingen

Industry Congresses

  • DE
  • EN

Protein Symposium, 03.05. - 04.05.2018

Proteins are currently the focus of numerous market and development trends in food and confectionery products. ...

03.05.2018 | Solingen

Chocolate Technology

  • DE

Sensorik Schokolade & Kakao: Praxis-Seminar

Der Kurs beschäftigt sich mit Sensorik als Instrument und mit sensorischen Methoden zur Unterstützung von ...

23.05.2018 | Solingen

Industry Congresses

  • DE
  • EN

Chilled & Ambient Desserts, 26.06. - 27.06.2018

In many supermarket shelves and refrigerators you can already see them: desserts, which can be offered not ...

26.06.2018 | Solingen

  • New

Sugar Confectionery Technology

  • EN

Pan-Coating: Practical Introduction Course

This course focuses on the production techniques of panned products. The participants get to know the ...

16.07.2018 | Solingen

Chocolate Technology

  • ES

Tecnología de la Fabricación de Chocolate: Curso Práctico de Introducción, 16.07. - 27.07.2018

Este curso tiene como objetivo impartir conocimientos prácticos y teóricos de la fabricación de chocolate ...

16.07.2018 | Solingen

Sugar Confectionery Technology

  • ES

Tecnología de la Fabricación de Confitería de Azúcar: Curso Practico de Introducción, 30.07. - 03.08.2018

Este curso tiene como objetivo impartir conocimientos prácticos y teóricos de la fabricación industrial de ...

30.07.2018 | Solingen

Seminars CategoriesSugar Confectionery Technology

  • EN

Sugar Confectionery: Intense Practical Course (2 weeks), 24.09. -05.10.2018

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...

24.09.2018 | Solingen

Chocolate TechnologySeminars Categories

  • EN

Chocolate Manufacturing: Intense Practical Course, 08.10. - 02.11.2018

This comprehensive ‘bean to bar’ course aims at imparting practical and theoretical knowledge about the ...

08.10.2018 | Solingen

Industry Congresses

  • DE
  • EN

CHOCO TEC - 03.12. - 05.12.2018

Dear chocolate lovers, We would like to invite you to join us again when the international chocolate industry ...

03.12.2018 | Solingen

Top of page