Seminar: Productie van Chocolade: Praktische inleidende cursus, 26.03. - 29.03.2018 // ZDS - Die Süßwaren-Akademie

Productie van Chocolade: Praktische inleidende cursus, 26.03. - 29.03.2018 PNC-806

Bereidingstechnologie van chocolade en cacaoprodukten.

             

 

Doel:  Geïnformeerd worden over de stand van technologie, wettelijke en hygiënische aspecten van cacaoboon tot chocolade en van toepassing van cacao en chocolade in levensmiddelen.  

Bestemd voor:

Medewerkers uit alle sectoren van de cacao- en chocoladeindustrie

Medewerkers van toeleveranciers aan de cacao- en chocoladeindustrie

Medewerkers uit de industrie die cacao en chocolade in levensmiddelen verwerken.

  

Verwendete Schlagwörter: #Nederlands,#chocolate,#introduction,#practical course

Termin(e)1

26.03.2018 – 29.03.2018  |  Solingen

Productie van Chocolade: Praktische inleidende cursus

Beginn:

26.03.2018 | 09:00 Uhr

Ende:

29.03.2018 | 13:00 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • NL

Teilnahmegebühr

2.150,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.610,00 €

Leistungen

  • Seminariedocumenten op USB-Flashcard
  • Breek drankjes en snacks
  • Lunch en diner in de ZDS kantine

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-35
info(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang