Seminar: Gums and Jellies: Practical Introduction Course, 23.04. - 27.04.2018 // ZDS - Die Süßwaren-Akademie

Gums and Jellies: Practical Introduction Course, 23.04. - 27.04.2018 PES-812

In theoretical and practical parts the participants get to know the characteristics of the ingredients as well as recipes and production techniques.


In theoretical and practical parts the participants get to know the characteristics of the ingredients as well as recipes and production techniques.

Theoretical and practical topics

  • Starch gums

  • Gum arabic gums

  • Pectin jellies

  • Agar-Agar jellies

  • Combination products

  • Filled gums

  • Sugar reduced gums and jellies

     

     

     

Who should attend?

  • Food technologists from the confectionery industry, who are working in R&D.

  • Technical service and supportive personnel of the raw material and machinery industry.

  • Members of manufacturing companies, who wish a technical introduction to this production range.

 

 

Verwendete Schlagwörter: #English,#practical course,#introduction,#sugar confectionery

Termin(e)1

23.04.2018 – 27.04.2018  |  Solingen

Gums and Jellies: Practical Introduction Course

Beginn:

23.04.2018 | 10:00 Uhr

Ende:

27.04.2018 | 13:00 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.495,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.975,00 €

Leistungen

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ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
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T. +49 (0) 212 / 59 61-35
info(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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