Seminar: Pan-Coating: Practical Introduction Course 16. – 20.07.2018 // ZDS - Die Süßwaren-Akademie

Pan-Coating: Practical Introduction Course 16. – 20.07.2018 PES-814

This course focuses on the production techniques of panned products. The participants get to know the characteristics of the raw materials and the production technology in theory and practice.

In this course the characteristics of the ingredients as well as the involved process technology and production techniques will be discussed in detail. During practice, participants work with conventional panning equipment composed of several, different sized rotating pans. Furthermore demonstrations are given on an automatic pan and a chocolate belt coating system.

Theoretical and practical topics:

  • Hard panned goods (chocolate lentils)
  • Soft panned goods (jelly beans, etc.)
  • Chocolate panned goods (hazelnuts, almonds, crisps)

Who should attend?

  • Food technologists from the confectionery industry working in R & D
  • Technical service and supportive personnel of the raw material and machinery industry
  • Members of manufacturing companies, who need a technical introduction into this topic
  • People interested in this topic who want to gain further knowledge

 

Verwendete Schlagwörter: #English,#sugar confectionery,#practical course,#introduction

Termin(e)1

16.07.2018 – 20.07.2018  |  Solingen

Pan-coating: Practical Introduction Course

Beginn:

16.07.2018 | 14:00 Uhr

Ende:

20.07.2018 | 13:00 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.495,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.975,00 €

Leistungen

  • Course documentation on USB flash card
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-35
info(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang