Seminar: Modern Cake Production: Practical Introduction Course // ZDS - Die Süßwaren-Akademie

Modern Cake Production: Practical Introduction Course PEB-827

This course deals with the topic „cakes“in two ways: On the one hand with classic cakes production and on the other hand with the optimization of recipes to obtain functional products with less fat and sugar.

In the practical part cake trials and demonstrations will be run on pilot plant equipment.

Main focus:

• Ingredients such as different oils and fats, inclusions,

flours and fibers as well their impact on the product

quality

• Recipes for classic and functional cakes

• Production of: Pound cake, layer cake, swiss roll and sponge cake
• Production of functional cakes with less fat and sugar

Target audience:

• Employees of bakery and cake industry: Product development, production staff, quality assurance, marketing, sales staff

• Employees from raw material and machinery suppliers

Verwendete Schlagwörter: #English,#baked goods,#practical course,#introduction

Termin(e)1

17.07.2018 – 19.07.2018  |  Solingen

Modern Cake Production

Beginn:

17.07.2018 | 10:00 Uhr

Ende:

19.07.2018 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

20 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.790,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.390,00 €

Leistungen

  • Course documentation on flash card
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-35
info(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang