Seminar: Manufacture of Licorice Products: Practical Introduction Course // ZDS - Die Süßwaren-Akademie

Manufacture of Licorice Products: Practical Introduction Course PES 816

Main focus of this course is the raw materials and the manufacturing process of licorice products. The participants will get to know the special raw materials know-how and process technology to ensure the desired distinctive textures and eating characteristics of the products.

Main focus:

•    Raw materials and their influence on texture and taste of the end product

•    Recipes and trend products

•    Artisanal and industrial manufacturing of deposited licorice products

•    Manufacturing technology of extruded and co-extruded licorice products (licorice sticks)

•    Specifications and quality control requirements

 

Target audience:

•  Employees of confectionery industry:
Product development, production staff, quality assurance, marketing, sales staff

• Employees from raw material and machinery suppliers

Verwendete Schlagwörter: #English,#introduction,#practical course,#sugar confectionery

Termin(e)1

22.05.2018 – 24.05.2018  |  Solingen

Manufacture of Licorice Products: Practical Introduction Course

Beginn:

22.05.2018 | 09:00 Uhr

Ende:

24.05.2018 | 17:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.790,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.390,00 €

Leistungen

  • Course documentation on USB flash card
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-35
info(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang