Practical Course in Panning PES-612 Seminar abgelaufen

This course focuses on the production techniques of panned products. The participants get to know the characteristics of the raw materials and the production technology in theory and practice.

In this course the characteristics of the ingredients as well as the involved process technology and production techniques will be discussed in detail. During practice, participants work with conventional panning equipment composed of several, different sized rotating pans. Furthermore demonstrations are given on an automatic pan and a chocolate belt coating system.

Theoretical and practical topics:

  • Hard panned goods (chocolate lentils)
  • Soft panned goods (jelly beans, etc.)
  • Chocolate panned goods (hazelnuts, almonds, crisps)

Who should attend?

  • Food technologists from the confectionery industry working in R & D
  • Technical service and supportive personnel of the raw material and machinery industry
  • Members of manufacturing companies, who need a technical introduction into this topic
  • People interested in this topic who want to gain further knowledge

Accommodation
This course covers the accomodation of the participants in the modern ZDS' guesthouse. Furthermore breakfast, lunch and dinner are served in the ZDS' refectory.

Verwendete Schlagwörter: English,Sugar Confectionery,Panning

Termin(e)1

06.06.2016 – 10.06.2016  |  Solingen

Practical Course in Panning

Beginn:

06.06.2016 | 13:00 Uhr

Ende:

10.06.2016 | 13:00 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Dateianhänge zum Seminar1

Practical course in Panning (PES-612_Practical_Course_in_Panning_Program.pdf)

Interne Dateianhänge zum Seminar5

Zu diesem Seminar sind interne Dateianhänge (Anzahl: 5 ) hinterlegt. Sollten Sie dieses Seminar gebucht haben, melden Sie sich bitte mit Ihren Benutzerdaten an, um diese Dokumente einzusehen.

Sprache(n):

  • EN

Bilder

Teilnahmegebühr

2.910,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

2.285,00 €

Leistungen

  • Course documentation on USB flash card
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Full board & accommodation at ZDS guesthouse

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang