Passwort vergessen?
Als Neukunde registrieren
Sie sind hier:
Schokoladen-Technologie
Flexible learning, wherever and any time you want! In this online course of the ZDS we show you in ...
01.02.2021 | Solingen
Zuckerwarenindustrie
During the web seminar we will discuss the basics of raw materials, get deeper into the science of glass state ...
28.04.2021 | Solingen
This chocolate course gives insights into industrial chocolate manufacturing. The characteristics of raw ...
03.05.2021 | Solingen
Sonstige Veranstaltungen
Ein ganzheitliches Lieferantenaudit stellt ein zentrales Instrument bei der Auswahl und Beurteilung von ...
11.05.2021 | Solingen
In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. Whether sugar-based fillings, ...
19.05.2021 | Solingen
In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. In this course you will get ...
Das Seminar bietet Quereinsteigern im Süßwarenbereich oder TeilnehmerInnen aus Marketing, Vertrieb oder Handel ...
26.05.2021 | Solingen
27.05.2021 | Solingen
Die CHOCO TEC ist einer der erfolgreichsten Kongresse und wichtigsten Treffpunkte für die ...
09.06.2021 | Solingen
16.06.2021 | Solingen
Kongresse
Ein attraktives und innovatives Seminarprogramm erwartet die Teilnehmer der INTER ICE 2021, die in diesem Jahr ...
22.06.2021 | Solingen
Die Chocolatier-Ausbildung ist das Format der ZDS für Kreative, die sich auf Schokolade spezialisieren und ...
05.07.2021 | Solingen
This introductional course imparts basic knowledge of sugar confectionery production. The participants get to ...
Backwaren- und Snackindustrie
The course provides basic knowledge about the manufacture of fine baked goods. The course topics are ...
12.07.2021 | Solingen
La categoría gomas, jaleas y productos aireados es una de las áreas de confitería con más crecimiento. ...
19.07.2021 | Solingen
Eine optimale Kristallisation von Kakaobutter ist entscheidend für die Qualität von Schokoladenprodukten. ...
22.07.2021 | Solingen
Este curso tiene como objetivo impartir conocimientos prácticos y teóricos de la fabricación de chocolate ...
16.08.2021 | Solingen
25.08.2021 | Solingen
Dieses Praktikum behandelt die Herstellungstechnologie von Hart-, Weich- und Schokoladendragierung. ...
30.08.2021 | Solingen
09.09.2021 | Solingen
In this course the participants get to know in theory and practice the characteristics and technology of ...
13.09.2021 | Solingen
Das Einführungspraktikum Schokolade beschäftigt sich mit den Herstellungstechnologien von Schokolade und ...
20.09.2021 | Solingen
Main focus of this course with practical demonstration on a cooking extruder is the introduction to the ...
21.09.2021 | Solingen
In diesem Seminar beschäftigen wir uns mit dem Thema "Frucht und Schokolade" und den Problematiken, die bei ...
27.09.2021 | Solingen
Zwei Tage lang dreht sich bei uns alles um Nüsse und Ölsaaten und deren Verarbeitung. Um die unterschiedlichen ...
29.09.2021 | Solingen
This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...
04.10.2021 | Solingen
06.10.2021 | Solingen
For the first time we offer our popular intense course in a mix of Online-Theory and practical exercises ...
18.10.2021 | Solingen
Una cristalización optima de manteca de cacao es importante para una buena calidad de productos de chocolate.
27.10.2021 | Solingen
03.11.2021 | Solingen
Das Seminar beschäftigt sich mit Sensorik als Instrument und mit sensorischen Methoden zur Unterstützung von ...
09.11.2021 | Solingen
Das Web-Seminar geht speziell auf Sensorik und sensorische Methoden für den Rohstoff Kakao ein, der den ...
10.11.2021 | Solingen
This practical course deals with the production technology of hard, soft and chocolate panned goods. In ...
15.11.2021 | Solingen
Dieser Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Zuckerwarenherstellung. Die Teilnehmer lernen die ...
22.11.2021 | Solingen
Obtaining the ‘perfect’ cake despite modern challenges in cake manufacturing! This workshop will cover the ...
30.11.2021 | Solingen
Optimum crystallisation of cocoa butter is crucial for the quality of chocolate products. Cocoa butter with a ...
09.12.2021 | Solingen
15.12.2021 | Solingen