Wir feiern 70 Jahre! Feiern Sie mit uns - hier finden Sie das Eventprogramm als PDF!

 

 

Schokoladen-Technologie

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Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. Whether sugar-based fillings, ...

19.05.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar - Block 3

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. The block about caramel and ...

17.06.2021 | Solingen

Sonstige Veranstaltungen

  • DE

Jubiläumsveranstaltung - 70 Jahre ZDS

Am 28. Januar 1951 wurde in Dortmund der „Verein der Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenindustrie" ...

18.06.2021 | Solingen

  • Neu

Kongresse

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Inter Ice

Ein attraktives und innovatives Seminarprogramm erwartet die Teilnehmer der INTER ICE 2021, die in diesem Jahr ...

22.06.2021 | Solingen

  • Neu

Zuckerwarenindustrie

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Sugar Confectionery Production: Practical Introduction Course

This introductional course imparts basic knowledge of sugar confectionery production. The participants get to ...

05.07.2021 | Solingen

Backwaren- und Snackindustrie

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Cookies and Cracker: Practical introduction course

The course provides basic knowledge about the manufacture of fine baked goods. The course topics are ...

12.07.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Block 2

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. In this course you will get ...

14.07.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • ES

Web-Seminar: Tecnología de la elaboración de gomas y jaleas

La categoría gomas, jaleas y productos aireados es una de las áreas de confitería con más crecimiento.  ...

19.07.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Kristallisation von Kakaobutter - Theorie und Praxis, Einführung in die Fettreif-Problematik

Eine optimale Kristallisation von Kakaobutter ist entscheidend für die Qualität von Schokoladenprodukten. ...

22.07.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • ES

Web-Seminar - Tecnología de la Fabricación de Chocolate

Este curso tiene como objetivo impartir conocimientos teóricos de la fabricación de chocolate desde el grano ...

16.08.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

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Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Block 4

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. In this course you will get ...

25.08.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Herstellungstechnologie Dragieren: Einführungspraktikum

Dieses Praktikum behandelt die Herstellungstechnologie von Hart-, Weich- und Schokoladendragierung. ...

30.08.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

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Whistleblower – CHOCO TEC - Das Web-Seminar - "Nachhaltigkeit"

Die CHOCO TEC ist einer der erfolgreichsten Kongresse und wichtigsten Treffpunkte für die ...

09.09.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

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Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Block 5

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. In this course you will get ...

09.09.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

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Gums & jellies production: Basic practical course including functional gums

In this course the participants get to know in theory and practice the characteristics and technology of ...

13.09.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

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Industrielle Schokoladenherstellung: Einführungspraktikum

Das Einführungspraktikum Schokolade beschäftigt sich mit den Herstellungstechnologien von Schokolade und ...

20.09.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Technology of extruded fruit gums

Main focus of this course with practical demonstration on a cooking extruder is the introduction to the ...

21.09.2021 | Solingen

Sonstige Veranstaltungen

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Challenge Frucht und Schokolade

In diesem Seminar beschäftigen wir uns mit dem Thema "Frucht und Schokolade" und den Problematiken, die bei ...

27.09.2021 | Solingen

Sonstige Veranstaltungen

  • DE

Challenge Nüsse/Ölsaaten

Zwei Tage lang dreht sich bei uns alles um Nüsse und Ölsaaten und deren Verarbeitung. Um die unterschiedlichen ...

29.09.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

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Sugar confectionery production: Intense practical course

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...

04.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

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Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Block 6

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. In this course you will get ...

06.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

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Chocolate manufacturing: Intense practical course - Combination Online & Live

For the first time we offer our popular intense course in a mix of Online-Theory and practical exercises ...

18.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • ES

Cristalización de manteca de cacao - Introducción, Índice de temperado - Web-Seminar

Una cristalización optima de manteca de cacao es importante para una buena calidad de productos de chocolate.

27.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

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Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Bock 7

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. In this course you will get ...

03.11.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

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Sensorik Kakao: Web-Seminar

Das Web-Seminar geht speziell auf Sensorik und sensorische Methoden für den Rohstoff Kakao ein, der den ...

10.11.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Sensorik Schokolade: Web-Seminar

Das Seminar beschäftigt sich mit Sensorik als Instrument und mit sensorischen Methoden zur Unterstützung von ...

11.11.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

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Pan-coating: Practical introduction course

This practical course deals with the production technology of hard, soft and chocolate panned goods. In ...

15.11.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

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Industrielle Zuckerwarenherstellung: Einführungspraktikum

Dieser Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Zuckerwarenherstellung. Die Teilnehmer lernen die ...

22.11.2021 | Solingen

Backwaren- und Snackindustrie

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Workshop: Modern cake production

Obtaining the ‘perfect’ cake despite modern challenges in cake manufacturing! This workshop will cover the ...

30.11.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

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Crystallization of cocoa butter - theory and practice, introduction to the problem of fat bloom

Optimum crystallisation of cocoa butter is crucial for the quality of chocolate products. Cocoa butter with a ...

09.12.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

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Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Block 8

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. In this course you will get ...

15.12.2021 | Solingen

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