Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. Whether sugar-based fillings, ...

19.05.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Industrielle Schokoladenherstellung: Einführungspraktikum

Das Einführungspraktikum Schokolade beschäftigt sich mit den Herstellungstechnologien von Schokolade und ...

20.09.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Challenge Frucht und Schokolade

In diesem Seminar beschäftigen wir uns mit dem Thema "Frucht und Schokolade" und den Problematiken, die bei ...

27.09.2021 | Solingen

  • Neu

Schokoladen-Technologie

  • DE

Challenge Nüsse

Zwei Tage lang dreht sich bei uns alles um Nüsse und deren Verarbeitung. Um die unterschiedlichen Saaten und ...

29.09.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Sugar confectionery production: Intense practical course

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...

04.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Truffle and ganache

In Block 6 of our "Confectionery and chocolate fillings" Web-Seminar we will talk about truffles and ganache, ...

06.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Chocolate manufacturing: Intense practical course - Combination Online & Live

For the first time we offer our popular intense course in a mix of Online-Theory and practical exercises ...

18.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

All about Schokolade

Von der Rezeptur-Erstellung bis zum verpackten Produkt

25.10.2021 | Solingen

  • Neu

Eis-Technologie

  • DE

Web-Seminar: Industrielle - kontinuierliche Eiskrem-Herstellung

Das Web-Seminar bietet eine Einführung in die industrielle Herstellung von Eiskrem. Die Teilnehmer lernen ...

25.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • ES

Cristalización de manteca de cacao - Introducción, Índice de temperado - Web-Seminar

Una cristalización optima de manteca de cacao es importante para una buena calidad de productos de chocolate.

27.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Small batch chocolate production - Self-study online course

Flexible learning, wherever and any time you want! In this online course of the ZDS we show you in ...

01.11.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Hard, soft and laminated crocant

In the 7th part of our web seminar especially about chocolate fillings, we deal with crocant: whether hard, ...

03.11.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Sensorik Kakao: Web-Seminar

Das Web-Seminar geht speziell auf Sensorik und sensorische Methoden für den Rohstoff Kakao ein, der den ...

10.11.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Sensorik Schokolade: Web-Seminar

Das Seminar beschäftigt sich mit Sensorik als Instrument und mit sensorischen Methoden zur Unterstützung von ...

11.11.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Pan-coating: Practical introduction course

This practical course deals with the production technology of hard, soft and chocolate panned goods. In ...

15.11.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Industrielle Zuckerwarenherstellung: Einführungspraktikum

Dieser Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Zuckerwarenherstellung. Die Teilnehmer lernen die ...

22.11.2021 | Solingen

Backwaren- und Snackindustrie

  • EN

Workshop: Modern cake production

Obtaining the ‘perfect’ cake despite modern challenges in cake manufacturing! This workshop will cover the ...

30.11.2021 | Solingen

KongresseSchokoladen-Technologie

INTER PRALINE - Der digitale Pralinen-Kongress

Die INTER PRALINE ist seit langem als hochkarätiger Kongress rund um die Themen Pralinen und Schokolade ...

08.12.2021 | Solingen

  • Neu

Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Forming technologies

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. In the last block of the ...

15.12.2021 | Solingen

Seitenanfang