Bake-stable Fillings PEB-625 Seminar abgelaufen

This practical course will be an introduction to the manufacturing of bake stable fruit fillings and creams. The highlight of the course will be the manufacturing of different back stable fillings and creams.

In addition, there is ample opportunity to discuss subject-specific problems of the industrial production of bakery fillings with the participants and the speakers. Furthermore, the manufacturing process will be showed by practical demonstrations.

What is the aim of the course?

The focus of this course is on a better understanding of the theory through up-first-hand-closed practice. Which technical and especially back technical knowledge do you need to work creatively with bake stable fillings? This question should have been answered by the end of the course.

Who should attend this course?

Product developers, staff from the application technology, marketing / sales and the supplier industry who want to gain more understanding of industrial processes. But also employees who are new in the baking industry, as well as employees from the production will here be given the opportunity to refresh or expand their knowledge.

Verwendete Schlagwörter: Bake-stable Fillings,Fruit Fillings,Cream Fillings

Termin(e)1

15.02.2016 – 17.02.2016  |  Solingen

Bake-Stable Fillings

Beginn:

15.02.2016 | 14:00 Uhr

Ende:

17.02.2016 | 13:00 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Dateianhänge zum Termin1

(ZDS_Bake_Stable_Fillings_Program.pdf)

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Bilder

Teilnahmegebühr

1.950,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.465,00 €

Leistungen

  • Course documentation on USB flash card
  • Refreshment snacks and drinks
  • Lunch and dinner at ZDS refectory

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Das Jahresprogramm 2020

Seitenanfang