Workshop: Modern cake production PEB-2136

30.11. - 03.12.2021

Obtaining the ‘perfect’ cake despite modern challenges in cake manufacturing! This workshop will cover the production, shelf life extension, reformulation and general improvement of chocolate cakes, sponge cakes, pound cakes, layer cakes, Swiss rolls, muffins and cupcakes. The participants will work on perfecting their cake with the help of our experts during theoretical lectures and practical units in our well equipped pilot plant.

The workshop is very hands-on and will visualize the road map of the product development solutions in respect of:

  • shelf life
  • ingredients
  • reformulation
  • vegetarian & vegan products

This workshop offers you:

  • Support in the development of modern cake products
  • The ability to reduce product development times
  • To avoid sources of error du ring production
  • Solutions for production problems
  • Room for own input and discussions
  • Close interaction with instructors due to small classes

Who should attend?

  • Production leadership
  • QA Supervisors/ Managers
  • Technical Support Personnel
  • Research & Development Personnel
  • Employees from raw material and machinery suppliers
  • Anyone involved in solving reformulation problems on an industrial production line

  

In cooperation with:

 

 

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

30.11.2021 – 03.12.2021  |  Solingen

Workshop Modern Cake Production

Beginn:

30.11.2021 | 09:00 Uhr

Ende:

03.12.2021 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.890,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.495,00 €

Leistungen

  • digital course documentation
  • refreshments: snacks and drinks
  • lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang