Confectionery and chocolate fillings - Hard, soft and laminated croquant PEC-2114-7

03.11.2021 - Web-Seminar Block 7

In the 7th part of our web seminar especially about chocolate fillings, we deal with croquant: whether hard, soft or laminated - in the web seminar you will learn everything about raw materials, production techniques and recipes.

 

Focus of the course:

a. Types of croquant and market products

b. Raw materials

c. Production process discontinous and continous

d. Demo laminated croquant

e. Products - Production Process

Focus is laid on the production of fillings in theory as well as on molding and enrobing techniques.


Target audience:

• Employees of industrial chocolate manufacturers

• Production staff, product development, quality assurance, marketing, sales staff

• Employees from raw material and machinery suppliers

 

Samples will be sent prior to the seminar. To get the samples on time please do your booking as soon as possible.

Further Blocks:

6. Truffle and ganache 17.11.2021

7. Hard, soft and laminated croquant 03.11.2021

8. Forming technologies 15.12.2021

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

03.11.2021  |  Solingen

Hard, soft and laminated croquant

Beginn:

03.11.2021 | 13:00 Uhr

Ende:

03.11.2021 | 17:00 Uhr

Anmerkungen

a. Types of croquant and market products
b. Raw materials
c. Production process discontinous and continous
d. Demo laminated croquant
e. Products - Production Process

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

10 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

450,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

300,00 €

Leistungen

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang