Web-Seminar: Crystallization of cocoa butter SCE-2202 Seminar abgelaufen

03.02 - 04.02.2022

The quality of chocolate is the focus of this web-seminar about crystallization of cocoa butter. Customer demand for high-quality chocolates and chocolate-coated products is constantly increasing. A visually flawless product, among many other requirements, is the basic prerequisite for meeting the demand and fulfilling expectations.

Do you know the cocoa butter, responsible for the gloss, dense structure, good bite and melting behavior and the appearance of chocolate. 

What are the weak points, what are the standard requirements to be met, what are the possibilities for control?


After this online seminar, you will be able to better monitor the manufacturing process. You will be able to recognize possible causes for the development of fat bloom during the manufacturing process and you will know possible control measures.

Target group

The seminar is aimed at interested parties from the entire value chain of the cocoa and chocolate processing confectionery industry.

This includes the areas of marketing & purchasing, product development and production & quality assurance.

 

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

03.02.2022 – 04.02.2022  |  Solingen

Web-Seminar: Crystallization of cocoa butter

Beginn:

03.02.2022 | 13:00 Uhr

Ende:

04.02.2022 | 17:45 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

30 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

990,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

748,00 €

Leistungen

  • Course documentation (Online)
  • Online access to our learning platform
  • Certificate of participation

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang