Small Batch Chocolate Production - bean to bar - : Practical Course, May 15-16, 2018 PEC-808 Seminar abgelaufen

Learn how to make chocolate from scratch! In this course chocolate is made starting from the beans in small batch sizes using traditional, alternative and micro production systems. Focus is set on artisan, pure, fine/flavor and single origin chocolate.

 

Main focus:
• Cocoa and chocolate qualities
• Alternative and micro chocolate production
from ‘bean to bar’
• Presentation of alternative production machinery
for small batch sizes


Target audience:
• Chocolatiers
• Small chocolate companies
• Chocolate industry producing premium chocolate
• Chocolate industry: product development

 

 

Verwendete Schlagwörter: #chocolate,#English,#practical course

Termin(e)1

15.05.2018 – 17.05.2018  |  Solingen

Small Batch Chocolate Production - bean to bar: Practical Course

Beginn:

15.05.2018 | 09:00 Uhr

Ende:

17.05.2018 | 17:00 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.790,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.390,00 €

Leistungen

  • Course documentation on USB flash card
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

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Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
info(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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