Biscuits & Cookies Making: Practical Introduction Course PEB-920 Seminar abgelaufen

03.06. - 07.06.2019

This course provides introductory knowledge about the manufacture of fine baked goods. In the course topics are presented theoretically and applied in practice afterwards. Focus is laid on raw material properties and their impact on product quality as well as on production technology.

Main focus:

•  Raw materials and recipes

•  Production and machinery technology

•  Production of hard dough biscuits, short bread and wafers

•  Support with new product ideas and production techniques

 

Target audience:

•  Employees of bakery and cake industry:

Product development, production staff, quality

assurance, marketing, sales staff

•  Employees from raw material and machinery suppliers

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

03.06.2019 – 07.06.2019  |  Solingen

Biscuit & Cookies Making: Practical Introduction Course

Beginn:

03.06.2019 | 09:00 Uhr

Ende:

07.06.2019 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

20 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.495,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.975,00 €

Leistungen

  • Course documentation
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

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Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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