Sugar Confectionery Production: Practical Introduction Course PES-913

15.07. - 19.07.2019

This introductional course imparts basic knowledge of sugar confectionery production. The participants get to know the core ingredients and production techniques.

Theoretical and practical topics:

  • High boiled sweets (die-formed and deposited)

  • Toffees, fudges and soft chews

  • Gums and jellies

  • Sugar free and sugar reduced products

     

 

 Who should attend?

  • Food technologists from the confectionery industry, who are working in R & D, production or quality assurance

  • Technical service and supportive personnel of the raw material and machinery industry

  • Members of manufacturing companies, who who wish to complete their knowledge

 

General information

  • The practical parts take place in the ZDS' own pilot plants.

  • Demonstrations are given to show production on industrial level.

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

15.07.2019 – 19.07.2019  |  Solingen

Sugar Confectionery Production: Practical Introduction Course

Beginn:

15.07.2019 | 09:00 Uhr

Ende:

19.07.2019 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

20 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.495,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.975,00 €

Leistungen

  • Course documentation on USB flash card
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

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Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
info(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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