Sugar Confectionery: Intense Practical Course PES-914 Seminar abgelaufen

07.10. - 18.10.2019

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know the ingredients and production techniques in detail. In the practical parts the participants produce in small groups and watch demonstrations of ZDS’ industrial pilot machinery. Furthermore, the schedule of the course allows inclusion of additional topics relevant to the participants.

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know the ingredients and production techniques in detail. In the practical parts the participants produce in small groups and watch demonstrations of ZDS’ industrial pilot machinery. Furthermore, the schedule of the course  allows inclusion of additional topics relevant to the participants.

Main focus:

Raw materials, recipes and production processes of: 

High boilings, Caramels, toffees & fudges

Fruit chews, jellies, chewing gum

Panned goods

Sugar-free products

Target audience:

Executives, members of management, company founders

Employees of confectionery and sugar confectionery industry: Production staff, 

product development, quality assurance 

 

 ZDS diploma

The uniqueness of this course lies in the possibility to obtain not only a certificate of participation, but also a diploma in sugar confectionery technology when passing the written exam. Our diploma is internationally highly recognized. 

Accommodation

The price includes the accomodation in the ZDS guesthouse (single room, incl. breakfast).

 

 

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

07.10.2019 – 18.10.2019  |  Solingen

Sugar Confectionery: Intense Practical Course

Beginn:

07.10.2019 | 09:00 Uhr

Ende:

18.10.2019 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

20 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

6.395,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

5.190,00 €

Leistungen

  • Course Documentation
  • Accomodation in the ZDS guesthouse
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and Dinner at ZDS refectory
  • ZDS-Diploma "Chocolate/Confectionery"
  • Taxi-Transfer from/to Düsseldorf or Cologne Airport*
  • * For transfer to other airports, please contact us!

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Das Jahresprogramm 2020

Seitenanfang