Chewing Gum and Bubble Gum: Practical Introduction Course PES-943

19.11. - 21.11.2019

This course focuses on chewing gum and bubble gum production technology. The participants receive theoretical information about ingredients and their impact on the product quality as well as on production technology and processes. During the practical parts chewing and bubble gums will be produced on pilot plant equipment.

 

Main focus:

  • Ingredients and processes in theory and practice:
  • Gum bases, acids, polyols and flavours
  • Production of stripes and pillows
  • Pan coating of centers

 

Target audience:

  • Employees of confectionery industry:
  • Product development, production staff, quality assurance, marketing, sales staff
  • Employees from raw material and machinery suppliers

 

This course will take place in cooperation with and on the premises of Gabler Engineering GmbH.

 

Verwendete Schlagwörter: #Gum,# course,#practical,#introduction,#ChewingGum,#BubbleGum

Termin(e)1

19.11.2019 – 21.11.2019  |  Malsch

Chewing Gum and Bubble Gum: Practical Introduction Course

Beginn:

19.11.2019 | 09:30 Uhr

Ende:

21.11.2019 | 13:00 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

Gabler Engineering GmbH
Daimlerstraße 20 c
76316 Malsch

Maximale Teilnehmeranzahl

20 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.495,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.990,00 €

Leistungen

  • Course documentation
  • Refreshments and catering

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Institute wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Das Jahresprogramm 2019

Seitenanfang