Functional Gums & Jellies: Practical Introduction Course PES-918

04.06. - 06.06.2019

The demand for funktional gummies is increasing worldwide. The trend to reduce sugars in gums and jellies is important for confectionery products.

 

Adding functional ingredients to confectionery and supplements is a worldwide growing area.
The course will, among other aspects, focus on how to avoid an unpleasant aftertaste when working with fibres, proteins and active ingredients giving less sweet to products.

Furthermore, we will focus on starchless depositing vs. starch depositing technology.

Main focus:

  • Starchless depositing vs. starch depositing technology
  • Raw materials and their properties
  • Process technology
  • Masking of undesired tastes


Who should attend?
• Food technologists from the confectionery industry working in R & D
• Technical service and supportive personnel of the raw material and machinery industry
• Members of manufacturing companies, who need a technical introduction into this topic
• People interested in this topic who want to gain further knowledge

 

 

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

04.06.2019 – 06.06.2019  |  Solingen

Functional Gums & Jellies: Workshop

Beginn:

04.06.2019 | 09:00 Uhr

Ende:

06.06.2019 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.890,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.495,00 €

Leistungen

  • Course documentation on USB flash card
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

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Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
info(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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