Healthy & Vegan Snacking PEB-924

22.07. - 26.07.2019

The workshop "Healthy and vegan snacking" will focus on toasted and baked snacks. Together with the participants, we will try out new raw materials and recipes that are in line with the trend towards health-conscious snacking. We will use alternative vegan raw materials and try baked goods with vegetable ingredients.

Main focus:

 •  Raw materials and recipes

 •  Production and labeling provisions for vegan snacks

 •  Alternative vegan raw materials and their specific characteristics

 •  Support with new product ideas and production techniques

 

Target audience:

 •  Employees of bakery and cake industry:

 Product development, production staff, quality assurance, marketing, sales staff

 •  Employees from raw material and machinery suppliers

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

22.07.2019 – 26.07.2019  |  Solingen

Healthy & Vegan Snacking

Beginn:

22.07.2019 | 09:00 Uhr

Ende:

26.07.2019 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.790,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.390,00 €

Leistungen

  • Course documentation on USB flash card
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Institute wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Das Jahresprogramm 2019

Seitenanfang