Workshop: Instruments to increase shelf life for baked goods WEB-2047

26.10. - 29.10.2020

Having trouble with shelf life? During this workshop you will learn and understand how to increase shelf life for baked goods. This course offers theoretical and practical solutions to extend the shelf life of baked goods and to improve the quality of the end products through reformulation, the selection of ingredients and packaging.

                                                                   In cooperation with

The workshop is very hands-on and will visualize the product development solutions in respect of:

  • Theory on shelf life
  • Understanding roles of ingredients and processing on texture and shelf life
  • Understanding what choices to make when adapting product to packaging or packaging to product
  • Formulation and processing guidance during training of current and new to be developed cake products
  • Q&A on shelf life & cake (developments)
  • Close interaction with instructors due to small classes

 

Who should attend?

  • Production staff
  • Marketing & sales staff
  • Research & development staff
  • Employees from raw material and machinery suppliers
  • Anyone involved in solving problems on an industrial production line

 

The detailed program will be published shortly.

 

 

 

 

 

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

26.10.2020 – 29.10.2020  |  Solingen

Workshop: Instruments to increase shelf life for baked goods

Beginn:

26.10.2020 | 09:00 Uhr

Ende:

29.10.2020 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
5 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.980,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.495,00 €

Leistungen

  • Course documentation
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Das Jahresprogramm 2020

Seitenanfang