Extruded fruit gums: Practical introduction course PES-2034

15.09. - 17.09.2020

Main focus of this course with practical demonstration on a cooking extruder is the introduction to the industrial manufacturing of extruded products. This product range requires very special know-how and experience in raw materials and process technology ensuring the desired distinctive textures and eating characteristics of the products.

 

 

Main focus:

•    Raw materials and their influence on texture and taste of the end product

•    Recipes and trend products

•    Manufacturing technology of extruded and co-extruded products 

•    Specifications and quality control requirements

 

Target audience:

•  Employees of confectionery industry:
Product development, production staff, quality assurance, marketing, sales staff

• Employees from raw material and machinery suppliers

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

15.09.2020 – 17.09.2020  |  Solingen

Extruded Fruit Gums: Practical Introduction Course

Beginn:

15.09.2020 | 09:00 Uhr

Ende:

17.09.2020 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.980,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.495,00 €

Leistungen

  • Seminarunterlagen
  • Pausengetränke und -snacks
  • Mittag- und Abendessen in der ZDS Mensa

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Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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