Basic Gums & jellies Seminar and selected topics of functional gums PES-2007

02.11.2020 - 06.11.2020 (3 hours per day)

In our Webseminar the participants get to know in theory the characteristics and technology of ingredients and their use in gums and jellies products.

 

The seminar will start at 14:00 CET and End: 17:00 CET.

 Theoretical topics

  • Sugar and glucose syrup

  • Starch gums
  • Gum arabic PATILLES
  • Pectin jellies
  • Agar-Agar jellies
  • Production methods starch & starchless deposting
  • Functional gums and jellies, trends, ingredients, concepts
  • Aerated products - Ingredients & Technology
  • FMP's and masking flavours
  • Antisticking agents

 

We are sending product samples (optional) at a price of approx 100,00   (cost of market samples and shipping) per company.

  

 

Who should attend?

  • Food technologists from the confectionery industry, who are working in R&D, Production, QA

  • Technical service and supportive personnel of the raw material and machinery industry.

  • Members of manufacturing companies, who wish a technical introduction to this production range.

     

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

02.11.2020 – 06.11.2020  |  Solingen

Basic Gums & jellies Seminar and selected topics of functional gums

Beginn:

02.11.2020 | 14:00 Uhr

Ende:

06.11.2020 | 17:00 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

50 Teilnehmer im gesamten Seminar
5 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

750,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

600,00 €

Leistungen

  • Course documentation
  • Product samples (optional)  at a price of approx 100,00  per company.

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang