Gums & jellies production: Intense practical course PES-2007

20.04. - 24.04.2020

In theoretical and practical parts the participants get to know the characteristics of the ingredients as well as recipes and production techniques.

 

Theoretical and practical topics

  • Starch gums

  • Gum arabic gums

  • Pectin jellies

  • Agar-Agar jellies

  • Combination products

  • Sugar reduced and sugarfree gums and jellies

Who should attend?

  • Food technologists from the confectionery industry, who are working in R&D.

  • Technical service and supportive personnel of the raw material and machinery industry.

  • Members of manufacturing companies, who wish a technical introduction to this production range.

     

    The course can be extended with the subsequent course „Functional gums &jellies“ - participants who book both courses receive a 10% discount.

     

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

20.04.2020 – 24.04.2020  |  Solingen

Gums & Jellies Production: Intense Practical Course / Functional Gums & Jellies: Practical Introduction Course

Beginn:

20.04.2020 | 00:00 Uhr

Ende:

24.04.2020 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

15 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.595,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.975,00 €

Leistungen

  • Course documentation
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

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Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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