Confectionery and chocolate fillings PEC-2114

17.05. - 28.05.2020

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. Whether sugar-based fillings, ganache and truffle fillings or varieties with nuts: In this course you will get the necessary knowledge about raw materials, processing techniques and recipes.

 

Focus is laid on the production of fillings in theory and practice as well as on molding and enrobing techniques.

Main Focus:

• Chocolate and praline fillings and spreads: Fondant, praliné truffle, croqant

• Production processes and support with production problems

Target audience:

• Employees of industrial chocolate manufacturers

• Production staff, product development, quality assurance, marketing, sales staff

• Employees from raw material and machinery suppliers

 


We take your health seriously! In our practical courses you will be in a class with a maximum of 10 participants, so that appropriate distances and hygiene rules can be maintained. 

In cooperation with the vocational school of the ZDS we have developed a comprehensive hygiene concept.
In addition, we offer free cancellation (valable until July 2021).

Verwendete Schlagwörter: #fillings

Termin(e)1

17.05.2021 – 28.05.2021  |  Solingen

Confectionery and chocolate Fillings

Beginn:

17.05.2021 | 09:00 Uhr

Ende:

28.05.2021 | 17:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

10 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • DE
  • EN

Teilnahmegebühr

5.300,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

4.100,00 €

Leistungen

  • Course documentation via download
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang