Sie möchten unser Jahresprogramm drucken? Kein Problem - hier finden Sie die Übersicht als PDF!

 

 

Sugar Confectionery Production: Practical Introduction Course PES-2118

05.07. - 09.07.2021

This introductional course imparts basic knowledge of sugar confectionery production. The participants get to know the core ingredients and production techniques.

Theoretical and practical topics:

  • High boiled sweets (die-formed and deposited)

  • Toffees, fudges and soft chews

  • Gums and jellies

  • Sugar free and sugar reduced products

     

 Who should attend?

  • Food technologists from the confectionery industry, who are working in R & D, production or quality assurance

  • Technical service and supportive personnel of the raw material and machinery industry

  • Members of manufacturing companies, who who wish to complete their knowledge

 

General information

  • The practical parts take place in the ZDS' own pilot plants.

  • Demonstrations are given to show production on industrial level

     

Additional information about Covid 19:
We take your health seriously! In our practical courses you will be in a class with a maximum of 10 participants, so that appropriate distances and hygiene rules can be maintained. 
In cooperation with the vocational school of the ZDS we have developed a comprehensive hygiene concept. In addition, we offer free cancellation (valable until July 2021).

 

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

05.07.2021 – 09.07.2021  |  Solingen

Sugar Confectionery Production: Practical Introduction Course

Beginn:

05.07.2021 | 09:00 Uhr

Ende:

09.07.2021 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

10 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.595,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.975,00 €

Leistungen

  • Course documentation 
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang