Sie möchten unser Jahresprogramm drucken? Kein Problem - hier finden Sie die Übersicht als PDF!

 

 

Cookies and Cracker: Practical introduction course PEB-2120

12.07. - 16.07.2021

The course provides basic knowledge about the manufacture of fine baked goods. The course topics are presented theoretically and applied in practice afterwards (in case of an on-site event). Focus is laid on raw material properties and their impact on product quality as well as on production technology.

Main focus:

•  Raw materials and recipes

•  Production and machinery technology

•  Oils and fats, emulsifiers, leavening agents, enzymes, short dough product

•  Sugar replacers, laminated biscuits & crackers, flavour workshop

•  Support with new product ideas and production techniques, etc.

Target audience:

•  Employees of bakery and cake industry:

Product development, production staff, quality

assurance, marketing, sales staff

•  Employees from raw material and machinery suppliers

Additional information about Covid 19:
We take your health seriously! In our practical courses you will be in a class with a maximum of 10 participants, so that appropriate distances and hygiene rules can be maintained. 
In cooperation with the vocational school of the ZDS we have developed a comprehensive hygiene concept. In addition, we offer free cancellation (valable until July 2021).

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

12.07.2021 – 16.07.2021  |  Solingen

Cookies & cracker

Beginn:

12.07.2021 | 09:00 Uhr

Ende:

16.07.2021 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

10 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.595,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.975,00 €

Leistungen

  • Course documentation
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Breakfast, lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang