Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. Whether sugar-based fillings, ...

19.05.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Block 4

In this course we focus on fillings for pralines and chocolates. This block deals about fat-based fillings: ...

25.08.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Herstellungstechnologie Dragieren: Einführungspraktikum

Dieses Praktikum behandelt die Herstellungstechnologie von Hart-, Weich- und Schokoladendragierung. ...

30.08.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Block 5

In block 5 of our series "Confectionery and chocolate fillings" we talk about nougat, gianduja and marzipan ...

07.09.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Whistleblower – CHOCO TEC - Das Web-Seminar - "Nachhaltigkeit"

Die CHOCO TEC ist einer der erfolgreichsten Kongresse und wichtigsten Treffpunkte für die ...

09.09.2021 | Solingen

  • Neu

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Gums & jellies production: Basic practical course including functional gums

In this course the participants get to know in theory and practice the characteristics and technology of ...

13.09.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Industrielle Schokoladenherstellung: Einführungspraktikum

Das Einführungspraktikum Schokolade beschäftigt sich mit den Herstellungstechnologien von Schokolade und ...

20.09.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • ES

Web-Seminar - Tecnología de la Fabricación de Chocolate

Este curso tiene como objetivo impartir conocimientos teóricos de la fabricación de chocolate desde el grano ...

20.09.2021 | Solingen

Sonstige Veranstaltungen

  • DE

Challenge Frucht und Schokolade

In diesem Seminar beschäftigen wir uns mit dem Thema "Frucht und Schokolade" und den Problematiken, die bei ...

27.09.2021 | Solingen

  • Neu

Sonstige Veranstaltungen

  • DE

Challenge Nüsse/Ölsaaten

Zwei Tage lang dreht sich bei uns alles um Nüsse und Ölsaaten und deren Verarbeitung. Um die unterschiedlichen ...

29.09.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Small batch chocolate production - Online course - Ongoing entry possible!

Flexible learning, wherever and any time you want! In this online course of the ZDS we show you in ...

01.10.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Sugar confectionery production: Intense practical course

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...

04.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Block 6

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. Here you will get the ...

06.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Chocolate manufacturing: Intense practical course - Combination Online & Live

For the first time we offer our popular intense course in a mix of Online-Theory and practical exercises ...

18.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

All about Schokolade

Von der Rezeptur-Erstellung bis zum verpackten Produkt

25.10.2021 | Solingen

  • Neu

Schokoladen-Technologie

  • ES

Cristalización de manteca de cacao - Introducción, Índice de temperado - Web-Seminar

Una cristalización optima de manteca de cacao es importante para una buena calidad de productos de chocolate.

27.10.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Bock 7

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. Here you will get the ...

03.11.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Sensorik Kakao: Web-Seminar

Das Web-Seminar geht speziell auf Sensorik und sensorische Methoden für den Rohstoff Kakao ein, der den ...

10.11.2021 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Sensorik Schokolade: Web-Seminar

Das Seminar beschäftigt sich mit Sensorik als Instrument und mit sensorischen Methoden zur Unterstützung von ...

11.11.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Pan-coating: Practical introduction course

This practical course deals with the production technology of hard, soft and chocolate panned goods. In ...

15.11.2021 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Industrielle Zuckerwarenherstellung: Einführungspraktikum

Dieser Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Zuckerwarenherstellung. Die Teilnehmer lernen die ...

22.11.2021 | Solingen

Backwaren- und Snackindustrie

  • EN

Workshop: Modern cake production

Obtaining the ‘perfect’ cake despite modern challenges in cake manufacturing! This workshop will cover the ...

30.11.2021 | Solingen

KongresseSchokoladen-Technologie

INTER PRALINE

Die INTER PRALINE ist seit langem als hochkarätiger Kongress rund um die Themen Pralinen und Schokolade ...

08.12.2021 | Solingen

  • Neu

Schokoladen-Technologie

  • EN

Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Block 8

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. Here you will get the ...

15.12.2021 | Solingen

Seitenanfang