Sie möchten unser Jahresprogramm drucken? Kein Problem - hier finden Sie die Übersicht als PDF!

 

 

Gums & jellies production: Basic practical course including functional gums PES-2126

13.09. - 17.09.2021

In this course the participants get to know in theory and practice the characteristics and technology of ingredients and their use in gums and jellies products.

 

Topics:

  • Sugar and glucose syrup

  • Starch gums
  • Gum arabic PATILLES
  • Pectin jellies
  • Agar-Agar jellies
  • Production methods starch & starchless deposting
  • Functional gums and jellies, trends, ingredients, concepts
  • Aerated products - Ingredients & Technology
  • FMP's and masking flavours
  • Antisticking agents

 

Who should attend?

  • Food technologists from the confectionery industry, who are working in R&D, Production, QA

  • Technical service and supportive personnel of the raw material and machinery industry.

  • Members of manufacturing companies, who wish a technical introduction to this production range.

 

Additional information about Covid 19:#
We take your health seriously! In our practical courses you will be in a class with a maximum of 10 participants, so that appropriate distances and hygiene rules can be maintained. 
In cooperation with the vocational school of the ZDS we have developed a comprehensive hygiene concept. In addition, we offer free cancellation (valable until July 2021).

 

 

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

13.09.2021 – 18.09.2021  |  Solingen

Gums & jellies production: Intense practical course including functional gums

Beginn:

13.09.2021 | 09:00 Uhr

Ende:

18.09.2021 | 17:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

10 Teilnehmer im gesamten Seminar
6 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.595,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.975,00 €

Leistungen

  • Course documentation
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Breakfast, lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang