Sie möchten unser Jahresprogramm drucken? Kein Problem - hier finden Sie die Übersicht als PDF!

 

 

Technology of extruded fruit gums PES-2127

21.09. - 23.09.2021

Main focus of this course with practical demonstration on a cooking extruder is the introduction to the industrial manufacturing of extruded products. This product range requires very special know-how and experience in raw materials and process technology ensuring the desired distinctive textures and eating characteristics of the products.

Main focus:

•    Raw materials and their influence on texture and taste of the end product

•    Recipes and trend products

•    Artisanal and industrial manufacturing of extruded products

•    Manufacturing technology of extruded and co-extruded licorice products (licorice sticks)

•    Specifications and quality control requirements

 

Target audience:

•  Employees of confectionery industry:
Product development, production staff, quality assurance, marketing, sales staff

• Employees from raw material and machinery suppliers

 

Additional information about Covid 19:#
We take your health seriously! In our practical courses you will be in a class with a maximum of 10 participants, so that appropriate distances and hygiene rules can be maintained.
In cooperation with the vocational school of the ZDS we have developed a comprehensive hygiene concept. In addition, we offer free cancellation (valable until July 2021).

 

 

 

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

21.09.2021 – 23.09.2021  |  Solingen

Technology of extruded fruit gums

Beginn:

21.09.2021 | 09:00 Uhr

Ende:

23.09.2021 | 17:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

10 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.668,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.245,00 €

Leistungen

  • Course documentation
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Breakfast, lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang