Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Block 5 PEC-2114-5 Seminar abgelaufen

07.09.2021 - Nougat, Gianduja and Marzipan

In block 5 of our series "Confectionery and chocolate fillings" we talk about nougat, gianduja and marzipan fillings for pralines and chocolates. You will get the necessary knowledge about raw materials, processing techniques and recipes.

 

Focus of the course:

a. Types of nougat and gianduja and market products

b. Raw materials

c. Production processes nougat

d. Production processes gianduja

e. Forming technology

Focus is laid on the production of fillings in theory as well as on molding and enrobing techniques.



Target audience:

• Employees of industrial chocolate manufacturers

• Production staff, product development, quality assurance, marketing, sales staff

• Employees from raw material and machinery suppliers

 

Samples will be sent prior to the seminar at an additional cost of 50,00 €. To get the samples on time please do your booking as soon as possible.


Further Blocks:

6. Truffle and ganache 06.10.2021

7. Hard, soft and laminated crocant 03.11.2021

8. Forming technologies 15.12.2021

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

07.09.2021  |  Solingen

Nougat, Gianduja and Marzipan

Beginn:

07.09.2021 | 13:00 Uhr

Ende:

07.09.2021 | 17:00 Uhr

Anmerkungen

a. Types of nougat and gianduja and market products
b. Raw materials
c. Production processes nougat
d. Production processes gianduja
e. Forming technology

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

10 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

450,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

300,00 €

Leistungen

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang