Confectionery and chocolate fillings - Truffle and ganache PEC-2114-6

15.12.2021 - Web-Seminar Block 6

In Block 6 of our "Confectionery and chocolate fillings" Web-Seminar we will talk about truffles and ganache, the raw materials which are needed and show how to produce truffles and ganache with different equipment.

 

Focus of the course:

a. Types of Truffle and ganache and market products

b. Raw materials

c. Production process

d. Production process via vacuum - Stephan

e. Forming

f. Shelf life

Focus is laid on the production of fillings in theory as well as on molding and enrobing techniques.

You can find the whole program here:


Target audience:

• Employees of industrial chocolate manufacturers

• Production staff, product development, quality assurance, marketing, sales staff

• Employees from raw material and machinery suppliers

 

Samples will be sent prior to the seminar at an additional cost of 50,00 €. To get the samples on time please do your booking as soon as possible.

Further Blocks:

7. Hard, soft and laminated crocant 03.11.2021

8. Forming technologies 15.12.2021

Verwendete Schlagwörter: #Trüffel,#Ganache,#Füllungen,#Schokolade

Termin(e)1

15.12.2021  |  Solingen

Truffle and ganache

Beginn:

15.12.2021 | 13:00 Uhr

Ende:

15.12.2021 | 17:00 Uhr

Anmerkungen

a. Types of Truffle and ganache and market products
b. Raw materials
c. Production process
d. Production process via vacuum - Stephan
e. Forming
f. Shef life

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

50 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

450,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

300,00 €

Leistungen

  • Course documentation via download

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang