Sie möchten unser Jahresprogramm drucken? Kein Problem - hier finden Sie die Übersicht als PDF!

 

 

Confectionery and chocolate fillings - Web-Seminar Bock 7 PEC-2114/7

Hard, soft and laminated crocant

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. In this course you will get the necessary knowledge about raw materials, processing techniques and recipes.

Focus of the course:

a. Types of croquant and market products

b. Raw materials

c. Production process discontinous and continous

d. Demo laminated croquant

e. Products - Production Process

Focus is laid on the production of fillings in theory as well as on molding and enrobing techniques.


Target audience:

• Employees of industrial chocolate manufacturers

• Production staff, product development, quality assurance, marketing, sales staff

• Employees from raw material and machinery suppliers

 

Samples will be sent prior to the seminar at an additional cost of 50,00 €. To get the samples on time please do your booking as soon as possible.

Further Blocks:

11. Fondant raw mass, fondant, fondant glazings 19.05.2021

2. Water based fillings, jellies, aerated products and fillings27.05.2021

3. Liquid chocolate fillings and caramel 16.06.2021

4. Fat based fillings 25.08.2021

5. Nougat, Gianduja and Marzipan 07.09.2021

6. Truffle and ganache 06.10.2021

7. Hard, soft and laminated crocant 03.11.2021

8. Forming technologies 15.12.2021

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

03.11.2021  |  Solingen

Hard, soft and laminated crocant

Beginn:

03.11.2021 | 13:00 Uhr

Ende:

03.11.2021 | 17:00 Uhr

Anmerkungen

a. Types of croquant and market products
b. Raw materials
c. Production process discontinous and continous
d. Demo laminated croquant
e. Products - Production Process

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 3-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

10 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

450,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

300,00 €

Leistungen

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 3 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang