Confectionery and chocolate fillings - Hard, soft and laminated crocant PEC-2114-7

03.11.2021 - Web-Seminar Block 7

In the 7th part of our web seminar especially about chocolate fillings, we deal with crocant: whether hard, soft or laminated - in the web seminar you will learn everything about raw materials, production techniques and recipes.

Focus of the course:

a. Types of croquant and market products

b. Raw materials

c. Production process discontinous and continous

d. Demo laminated croquant

e. Products - Production Process

Focus is laid on the production of fillings in theory as well as on molding and enrobing techniques.


Target audience:

• Employees of industrial chocolate manufacturers

• Production staff, product development, quality assurance, marketing, sales staff

• Employees from raw material and machinery suppliers

 

Samples will be sent prior to the seminar at an additional cost of 50,00 €. To get the samples on time please do your booking as soon as possible.

Further Blocks:

6. Truffle and ganache 06.10.2021

7. Hard, soft and laminated crocant 03.11.2021

8. Forming technologies 15.12.2021

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

03.11.2021  |  Solingen

Hard, soft and laminated crocant

Beginn:

03.11.2021 | 13:00 Uhr

Ende:

03.11.2021 | 17:00 Uhr

Anmerkungen

a. Types of croquant and market products
b. Raw materials
c. Production process discontinous and continous
d. Demo laminated croquant
e. Products - Production Process

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

10 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

450,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

300,00 €

Leistungen

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang