Confectionery and chocolate fillings - Forming technologies PEC-2114-8

15.12.2021 - Web-Seminar Block 8

In this course we deal exclusively with fillings for pralines and chocolates. In the last block of the series we will talk about forming technologies for chocolate fillings.

Focus of the course:


Target audience:

• Employees of industrial chocolate manufacturers

• Production staff, product development, quality assurance, marketing, sales staff

• Employees from raw material and machinery suppliers

 

Samples will be sent prior to the seminar at an additional cost of 50,00 €. To get the samples on time please do your booking as soon as possible.

6. Truffle and ganache 06.10.2021

7. Hard, soft and laminated crocant 03.11.2021

8. Forming technologies 15.12.2021

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

15.12.2021  |  Solingen

Forming technologies

Beginn:

15.12.2021 | 13:00 Uhr

Ende:

15.12.2021 | 17:00 Uhr

Anmerkungen

a. One Shot
b.  Depositing technology
c.  Frozen cone
d.  Frozen shell
e.  Hollow figure
f. Klassisches system

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

10 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

450,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

300,00 €

Leistungen

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Rabatt

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Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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