Suchergebnisse

10 results:
2. Seminar: Forum baked goods: Focus on dough making and handling (CIC-2037)  
At the „Forum Backwaren: Dough Making and Handling“ experts from industry and research will present the current status and perspectives on the subject of dough production and processing. The basis  
3. Seminar // abgelaufen // : Die Süßwarenherstellung: Fachseminar für Auszubildende (SDO-831)  
Das Seminar bietet den TeilnehmerInnen die Möglichkeit, sich einen breiten Überblick über Süßwaren zu verschaffen, um gegenüber Handelskunden und Verbrauchern als fachkundige Berater auftreten zu  
4. Seminar // abgelaufen // : Die Süßwarenherstellung: Fachseminar für Auszubildende (Kopie 2) (SDO-831)  
Das Seminar bietet den TeilnehmerInnen die Möglichkeit, sich einen breiten Überblick über Süßwaren zu verschaffen, um gegenüber Handelskunden und Verbrauchern als fachkundige Berater auftreten zu  
5. Seminar // Registrierung abgelaufen // : Herstellungstechnologie Dragieren: Einführungspraktikum (Kopie 5) (PDS-2002)  
Dieses Praktikum behandelt die Herstellungstechnologie von Hart-, Weich- und Schokoladendragierung. Insbesondere wird auf natürliches Färben sowie das Glänzen von Dragees eingegangen. Während des  
6. Seminar: CHOCO TEC (CIO-2026)  
Bei uns bedeutet nach der CHOCO TEC – vor der CHOCO TEC. Deswegen möchten wir Ihnen schon heute den neuen Termin der nächsten CHOCO TEC mitteilen. Diese findet vom 8. – 10. Dezember 2020 wieder im  
7. Seminar // abgelaufen // : CHOCO TEC - 03.12. - 05.12.2018 (CIC-834)  
Dear chocolate lovers, we would like to invite you to join us again when the international chocolate industry meets for the CHOCO TEC 2018 at the Congress Centre North of the KölnMesse. Every two  
8. Seminar // abgelaufen // : Centers and Fillings for Chocolate: Practical Course 04. - 06.09.2018 (PEC-807)  
This course presents the technologies and raw materials involved in the manufacturing of filled chocolates and spreads. Focus is laid on the production of fillings and spreads in theory and practice  
9. Seminar // abgelaufen // : Forum Roasting Technology (CIO-837)  
Consumer demand for food is increasing. For this reason, among other things, the focus is more on the aroma-relevant production steps at the manufacturer, and on roasting, on cocoa in particular. In  
10. Seminar // abgelaufen // : Forum Frozen Bakery Products (CIB-841)  
The frozen bakery segment is a growth market. However, raw materials, manufacturing technology and marketing raise numerous challenges for the producer. Besides the very positive volume growth,  
Top of page