Jahresprogramm 2023

Kongresse

  • DE
  • EN

CHOCO TEC 2022

Die CHOCO TEC ist einer der erfolgreichsten Kongresse und wichtigsten Treffpunkte für die ...

13.12.2022 | Köln

Sonstige Veranstaltungen

  • DE

Web-Seminar: Produktsicherheit und Hygienemonitoring

Durch Hygiene Lebensmittelinfektionen vorbeugen

31.01.2023 | Solingen

  • Neu

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Web-Seminar: Protein bars - Milk-based and plant-based technology

The ZDS – Team presents a new Web-Seminar: Protein bars – Milk-based and plant-based technology. We show ...

22.02.2023 | Solingen

  • Neu

Schokoladen-Technologie

  • ES

Tecnología de la Fabricación de Chocolate

Este curso tiene como objetivo impartir conocimientos prácticos y teóricos de la fabricación de chocolate ...

27.02.2023 | Solingen

Backwaren- und Snackindustrie

  • DE

Web-Seminar: Dem Mehl auf den Grund gehen!

Die Wichtigkeit von Kennzahlen für die Dauerbackwarenherstellung.

08.03.2023 | Solingen

  • Neu

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Pan-coating: Practical introduction course

This practical course deals with the production technology of hard, soft and chocolate panned goods. During ...

13.03.2023 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Kristallisation von Kakaobutter

Die Qualität von Schokolade steht im Mittelpunkt dieses Web-Seminars über die Kristallisation von Kakaobutter. ...

14.03.2023 | Solingen

  • Neu

Sonstige Veranstaltungen

  • DE

Grundlagenseminar für Anlagenführer

Vom Bediener zum Operator

22.03.2023 | Solingen

  • Neu

Schokoladen-Technologie

  • DE

Industrielle Schokoladenherstellung: Einführungspraktikum

Das Einführungspraktikum Schokolade beschäftigt sich mit den Herstellungstechnologien von Schokolade und ...

27.03.2023 | Solingen

Backwaren- und Snackindustrie

  • DE

Industrielle Backwarenherstellung: Einführungspraktikum

Dieser Kurs führt in die Grundlagen der industriellen Herstellungsprozesse Feiner Backwaren in theoretischer ...

04.04.2023 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Web-Seminar: Sugarfree and Sugar-reduced Chocolates

Alternative sugars, rare sugars, and sugar substitutes that partially or completely replace sucrose in ...

18.04.2023 | Solingen

  • Neu

Schokoladen-Technologie

  • EN

Introduction to the Compound and Fat Based Fillings Technology

Are you visiting the Interpack 2023 in Düsseldorf? ZDS and Bunge - Loders Croklaan present: Vegetable fats in ...

02.05.2023 | Solingen

  • Neu

Schokoladen-Technologie

  • EN

Web-Seminar: The Science of Crystallization of Cocoa Butter

The quality of chocolate is the focus of this web-seminar about crystallization of cocoa butter. Customer ...

06.06.2023 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Bar Manufacturing Technology - Cereal, Protein, Fruit and Candy bar

We have completely revised our popular bar technology workshop and offer demos on production equipment in ...

19.06.2023 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Chocolate Manufacturing: Intense practical course (3 weeks)

For many years we are offering this intensive chocolate manufacturing course. It is one of the most important ...

26.06.2023 | Solingen

Eis-Technologie

  • EN

Industrial ice cream production: Introduction course

The seminar provides an introduction to the industrial production of ice cream. Participants will learn basics ...

11.07.2023 | Solingen

  • Neu

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Industrial Sugar Confectionery Production: Intense Practical Course

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...

14.08.2023 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Herstellungstechnologie Dragieren: Einführungspraktikum

Dieses Praktikum behandelt die Herstellungstechnologie der Hart-, Weich- und Schokoladendragierung. ...

04.09.2023 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Web-Seminar: Soft Candy Technology - Toffee, Fudge and Fruit Chews

Soft caramels are a growing and diverse category. Toffee and fudge are considered indulgent and premium ...

19.09.2023 | Solingen

  • Neu

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Technology of extruded fruit gums

Extruded fruit gums, also known as extruded licorice, are very popular in the chewy candy category. These ...

26.09.2023 | Solingen

Eis-Technologie

  • DE

Industrielle-kontinuierliche Eiscreme-Herstellung: Einführungspraktikum

Das Seminar bietet eine Einführung in die industrielle Herstellung von Eiskreme. Die Teilnehmer lernen ...

04.10.2023 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Gums and Jellies Production: Practical Introduction Course including selected topics for Functional Gums

In this practical course about gums & jellies production, the participants get to know in theory and practice ...

09.10.2023 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Industrielle Zuckerwarenherstellung: Einführungspraktikum

Dieser praktische Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Zuckerwarenherstellung. Die Teilnehmer ...

16.10.2023 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Industrial chocolate manufacturing: Practical introduction course

This chocolate course gives insights into industrial chocolate manufacturing. The characteristics of raw ...

06.11.2023 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • ES

Tecnología de la elaboración de gomas y jaleas y gomas funcionales

La categoría gomas, jaleas y gomas funcionales es una de las áreas de confitería con más crecimiento. El ...

20.11.2023 | Solingen

Kongresse

  • DE
  • EN

Kongress / Congress: Inter Praline 2023

Die Inter Praline ist der weltweit anerkannte Kongress über Trends, neue Rohstoffe, Rezepturen, Technologien ...

06.12.2023 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Web-Seminar: Quality Aspects - Ingredient cocoa bean

The food of the gods - From the bean to the cocoa mass, you will learn everything about the superfood in this ...

13.12.2023 | Solingen

Seitenanfang