Schokoladen-Technologie

  • EN

Small batch chocolate production - Self-study online course

Flexible learning, wherever and any time you want! In this online course of the ZDS we show you in ...

01.02.2022 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Sugar Confectionery Production: Intense Practical Course

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...

08.08.2022 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Gums & jellies production: Practical introduction course including functional gums

In this practical course about gums & jellies production the participants get to know in theory and practice ...

22.08.2022 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Web-Seminar: Challenge Fruit and Chocolate

The web seminar "Challenge Fruit & Chocolate" focuses on the quality of chocolate. A visually flawless ...

06.09.2022 | Solingen

  • Neu

Sonstige Veranstaltungen

  • DE

Web-Seminar: Produktsicherheit und Hygienemonitoring

Man kann sie weder sehen, riechen noch schmecken: Mikroorganismen.

08.09.2022 | Solingen

  • Neu
  • Seminar ist ausgebucht

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Herstellungstechnologie Dragieren: Einführungspraktikum

Dieses Praktikum behandelt die Herstellungstechnologie der Hart-, Weich- und Schokoladendragierung. ...

12.09.2022 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Web-Seminar: Challenge Zucker und Schokolade

In diesem Web-Seminar befassen wir uns mit dem Rohstoff Zucker bei der Schokoladenverarbeitung. Der ...

26.09.2022 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Web-Seminar: Sensorik Kakao

Das Web-Seminar geht speziell auf Sensorik und sensorische Methoden für den Rohstoff Kakao ein, der den ...

27.09.2022 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Web-Seminar: Sensorik Schokolade

Das Seminar beschäftigt sich mit Sensorik als Instrument und mit sensorischen Methoden zur Unterstützung von ...

28.09.2022 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Web-Seminar: Sensorik - Nüsse

In diesem Web-Seminar dreht sich alles um die sensorische Beurteilung von Nüssen. Mit mehr als 25% liegen ...

29.09.2022 | Solingen

Eis-Technologie

  • DE
  • EN

Industrielle - kontinuierliche Eiskrem-Herstellung

Das Seminar bietet eine Einführung in die industrielle Herstellung von Eiskrem. Die Teilnehmer lernen ...

04.10.2022 | Solingen

Kongresse

  • EN

Inter Ice 2022

An attractive and innovative seminar program awaits the participants of INTER ICE 2022, where we present the ...

25.10.2022 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Industrielle Zuckerwarenherstellung: Einführungspraktikum

Dieser praktische Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Zuckerwarenherstellung. Die Teilnehmer ...

07.11.2022 | Solingen

Backwaren- und Snackindustrie

  • EN

Industrial cake production

Obtaining the ‘perfect’ cake despite modern challenges in cake manufacturing! This workshop will cover the ...

15.11.2022 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Web-Seminar: Sensory evaluation of cocoa

The web seminar specifically addresses sensory science and sensory methods for the raw material cocoa, which ...

16.11.2022 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Web-Seminar: Sensory evaluation of chocolate

The seminar deals with sensory technology as a tool and with sensory methods to support product development ...

17.11.2022 | Solingen

Kongresse

  • DE
  • EN

CHOCO TEC 2022

Die CHOCO TEC ist einer der erfolgreichsten Kongresse und wichtigsten Treffpunkte für die ...

13.12.2022 | Köln

Seitenanfang