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Schokoladen-Technologie
The production of perfect chocolate products is the focus of this seminar. Today, only pralines and chocolates ...
13.06.2023 | Solingen
Zuckerwarenindustrie
We have completely revised our popular bar technology workshop and offer demos on production equipment in ...
19.06.2023 | Solingen
For many years we are offering this intensive chocolate manufacturing course. It is one of the most important ...
26.06.2023 | Solingen
Eis-Technologie
The seminar provides an introduction to the industrial production of ice cream. Participants will learn basics ...
11.07.2023 | Solingen
This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...
14.08.2023 | Solingen
Dieses Praktikum behandelt die Herstellungstechnologie der Hart-, Weich- und Schokoladendragierung. ...
04.09.2023 | Solingen
In diesem Web-Seminar dreht sich alles um die sensorische Beurteilung von Nüssen. Mit mehr als 25% liegen ...
12.09.2023 | Solingen
Das Web-Seminar geht speziell auf Sensorik und sensorische Methoden für den Rohstoff Kakao ein, der den ...
13.09.2023 | Solingen
Das Seminar beschäftigt sich mit Sensorik als Instrument und mit sensorischen Methoden zur Unterstützung von ...
14.09.2023 | Solingen
Soft caramels are a growing and diverse category. Toffee and fudge are considered indulgent and premium ...
19.09.2023 | Solingen
Extruded fruit gums, also known as extruded licorice, are very popular in the chewy candy category. These ...
26.09.2023 | Solingen
Kongresse
Get ready to indulge your senses with the ultimate confectionery experience! Join us at the online seminar ...
27.09.2023 | Solingen
Das Seminar bietet eine Einführung in die industrielle Herstellung von Eiskrem. Die Teilnehmer lernen ...
04.10.2023 | Solingen
In this practical course about gums & jellies production, the participants get to know in theory and practice ...
09.10.2023 | Solingen
Dieser praktische Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Zuckerwarenherstellung. Die Teilnehmer ...
16.10.2023 | Solingen
This chocolate course gives insights into industrial chocolate manufacturing. The characteristics of raw ...
06.11.2023 | Solingen
La categoría gomas, jaleas y gomas funcionales es una de las áreas de confitería con más crecimiento. El ...
20.11.2023 | Solingen
The food of the gods - From the bean to the cocoa mass, you will learn everything about the superfood in this ...
28.11.2023 | Solingen
Die Inter Praline ist der weltweit anerkannte Kongress über Trends, neue Rohstoffe, Rezepturen, Technologien ...
06.12.2023 | Solingen