Eis-Technologie

  • DE

Industrielle-kontinuierliche Eiscreme-Herstellung: Einführungspraktikum

Das Seminar bietet eine Einführung in die industrielle Herstellung von Eiscreme. Die Teilnehmer lernen ...

04.10.2023 | Solingen

  • Seminar ist ausgebucht

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Gums and Jellies Production: Practical Introduction Course including selected topics for Functional Gums

In this practical course about gums & jellies production, the participants get to know in theory and practice ...

09.10.2023 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Industrielle Zuckerwarenherstellung: Einführungspraktikum

Dieser praktische Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Zuckerwarenherstellung. Die Teilnehmer ...

16.10.2023 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Industrial chocolate manufacturing: Practical introduction course

This chocolate course gives insights into industrial chocolate manufacturing. The characteristics of raw ...

06.11.2023 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • ES

Elaboración de gomas y jaleas con enfoque a productos funcionales

La categoría gomas, jaleas y gomas funcionales es una de las áreas de confitería con más crecimiento. El ...

20.11.2023 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Web-Seminar: Quality Aspects - Ingredient cocoa bean

The food of the gods - From the bean to the cocoa mass, you will learn everything about the superfood in this ...

28.11.2023 | Solingen

Kongresse

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  • EN

Inter Praline 2023 - Genuss trifft Lifestyle

Die Inter Praline ist der weltweit anerkannte Kongress über Trends, neue Rohstoffe, Rezepturen, Technologien ...

06.12.2023 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Herstellungstechnologie Dragieren: Einführungspraktikum

Dieses Praktikum behandelt die Herstellungstechnologie der Hart-, Weich- und Schokoladendragierung. ...

19.02.2024 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Gums and Jellies Production: Practical Introduction Course including selected topics for Functional Gums

In this practical course about gums & jellies production, the participants get to know in theory and practice ...

04.03.2024 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • DE

Industrielle Schokoladenherstellung: Einführungspraktikum

Das Einführungspraktikum Schokolade beschäftigt sich mit den Herstellungstechnologien von Schokolade und ...

18.03.2024 | Solingen

Schokoladen-Technologie

  • EN

Web-Seminar: Sugarfree and Sugar-reduced Chocolates

Alternative sugars, rare sugars, and sugar substitutes that partially or completely replace sucrose in ...

23.04.2024 | Solingen

  • Neu

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Einführungspraktikum Gummi- und Geleeartikel

„Einführung in die Herstellungstechnologie von Gummi- und Geleeartikeln“ befasst sich in Theorie und Praxis ...

13.05.2024 | Solingen

Schokoladen-Technologie

Chocolate Manufacturing: Intense practical course (3 weeks)

For many years we are offering this intensive chocolate manufacturing course. It is one of the most important ...

08.07.2024 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

Industrial Sugar Confectionery Production: Intense Practical Course

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...

19.08.2024 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

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Pan-coating: Practical introduction course

This practical course deals with the production technology of hard, soft and chocolate panned goods. During ...

09.09.2024 | Solingen

Schokoladen-Technologie

Web-Seminar: Sensorik - Nüsse

In diesem Web-Seminar dreht sich alles um die sensorische Beurteilung von Nüssen. Mit mehr als 25% liegen ...

16.09.2024 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

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Web-Seminar: Aerated confectionery

Aerated confectionery, often referred to as "aerated candy", represents a delightful and innovative category ...

24.09.2024 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • EN

Starchless Depositing (Pectin & Co.)

Starchless depositing is a cutting-edge manufacturing technique in the confectionery industry that has ...

08.10.2024 | Solingen

Zuckerwarenindustrie

  • DE

Einführungspraktikum in die industrielle Hart- und Weichkaramell Herstellung

Dieser praktische Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Herstellung von Hart- und Weichkaramellen. ...

05.11.2024 | Solingen

Kongresse

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CHOCO TEC 2024

Die CHOCO TEC ist einer der erfolgreichsten Kongresse und wichtigsten Treffpunkte für die ...

10.12.2024 | Köln

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