Passwort vergessen?
Als Neukunde registrieren
Sie sind hier:
Eis-Technologie
Das Seminar bietet eine Einführung in die industrielle Herstellung von Eiscreme. Die Teilnehmer lernen ...
04.10.2023 | Solingen
Zuckerwarenindustrie
In this practical course about gums & jellies production, the participants get to know in theory and practice ...
09.10.2023 | Solingen
Dieser praktische Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Zuckerwarenherstellung. Die Teilnehmer ...
16.10.2023 | Solingen
Schokoladen-Technologie
This chocolate course gives insights into industrial chocolate manufacturing. The characteristics of raw ...
06.11.2023 | Solingen
La categoría gomas, jaleas y gomas funcionales es una de las áreas de confitería con más crecimiento. El ...
20.11.2023 | Solingen
The food of the gods - From the bean to the cocoa mass, you will learn everything about the superfood in this ...
28.11.2023 | Solingen
Kongresse
Die Inter Praline ist der weltweit anerkannte Kongress über Trends, neue Rohstoffe, Rezepturen, Technologien ...
06.12.2023 | Solingen
Dieses Praktikum behandelt die Herstellungstechnologie der Hart-, Weich- und Schokoladendragierung. ...
19.02.2024 | Solingen
04.03.2024 | Solingen
Das Einführungspraktikum Schokolade beschäftigt sich mit den Herstellungstechnologien von Schokolade und ...
18.03.2024 | Solingen
Alternative sugars, rare sugars, and sugar substitutes that partially or completely replace sucrose in ...
23.04.2024 | Solingen
„Einführung in die Herstellungstechnologie von Gummi- und Geleeartikeln“ befasst sich in Theorie und Praxis ...
13.05.2024 | Solingen
For many years we are offering this intensive chocolate manufacturing course. It is one of the most important ...
08.07.2024 | Solingen
This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...
19.08.2024 | Solingen
This practical course deals with the production technology of hard, soft and chocolate panned goods. During ...
09.09.2024 | Solingen
In diesem Web-Seminar dreht sich alles um die sensorische Beurteilung von Nüssen. Mit mehr als 25% liegen ...
16.09.2024 | Solingen
Aerated confectionery, often referred to as "aerated candy", represents a delightful and innovative category ...
24.09.2024 | Solingen
Starchless depositing is a cutting-edge manufacturing technique in the confectionery industry that has ...
08.10.2024 | Solingen
Dieser praktische Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Herstellung von Hart- und Weichkaramellen. ...
05.11.2024 | Solingen
Die CHOCO TEC ist einer der erfolgreichsten Kongresse und wichtigsten Treffpunkte für die ...
10.12.2024 | Köln