Practical Course in the Manufacture of Licorice PES-618 Seminar abgelaufen

The main focus of this course with practical demonstrations on a cooking extruder is the introduction into the industrial manufacturing of licorice products. This product range requires very special knowledge and experience in raw materials and process technology ensuring the desired distinctive textures and eating characteristics.

The participants will get an introduction to the manufacturing technology of extruded and co-extruded licorice and of licorice all-sorts.

The aim of the practical course is
...  to provide the participants with basic information on raw materials and their influence on texture and 
     taste of the end product.
...  to give an overview of manufacturing processes of various licorice products.

Who should attend this course?
The course is especially for product development and application technology people, who like to gain more understanding for the industrial processes involved. But it is also an opportunity for people, who have just started in the licorice industry as well as for those, who are already working there to refresh or extend their knowledge.

Verwendete Schlagwörter: English,Sugar Confectionery,Licorice,Extruding Technology

Termin(e)1

11.10.2016 – 13.10.2016  |  Solingen

Manufacturing of Licorice

Beginn:

11.10.2016 | 14:00 Uhr

Ende:

13.10.2016 | 13:00 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

20 Teilnehmer im gesamten Seminar
4 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.720,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.340,00 €

Leistungen

  • Course documentation on USB flash card
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at ZDS refectory

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang