Inter Ice 2022 CII-2234

25.10. - 26.10.2022

An attractive and innovative seminar program awaits the participants of INTER ICE 2022, where we present the latest developments in ice cream research and technology by experts from research and practice.

 

Ice cream is one of the most popular desserts! However, the requirements for raw materials, the process, hygiene and much more require special knowledge for this product group. 

In this seminar, participants will learn about the latest developments in the national and international ice cream markets: New ingredients and trends, important developments in process technology as well as current strategies for calorie reduction will be presented.

     

 

 

 

Verwendete Schlagwörter: #Inter Ice,#2022,Eiskrem,#Eiscreme,#Kongress

Termin(e)1

25.10.2022 – 26.10.2022  |  Solingen

Inter Ice

Beginn:

25.10.2022 | 09:40 Uhr

Ende:

26.10.2022 | 14:15 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

100 Teilnehmer im gesamten Seminar
Keine Einschränkung der Teilnehmeranzahl  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.590,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.190,00 €

Leistungen

  • Kursunterlagen digital
  • Pausensnacks und -getränke
  • Mittag- und Abendessen in der ZDS-Mensa

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang