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Chocolate Technology
Das Einführungspraktikum Schokolade beschäftigt sich mit den Herstellungstechnologien von Schokolade und ...
27.03.2023 | Solingen
Biscuits and Snack Technology
Dieser Kurs führt in die Grundlagen der industriellen Herstellungsprozesse Feiner Backwaren in theoretischer ...
04.04.2023 | Solingen
Are you visiting the Interpack 2023 in Düsseldorf? ZDS and Bunge - Loders Croklaan present: Vegetable fats in ...
02.05.2023 | Solingen
Industry Congresses
Get ready to indulge your senses with the ultimate confectionery experience! Join us at the online seminar ...
23.05.2023 | Solingen
Praxisbeispiele zeigen die Lösungen der Herausforderung des Jahrhunderts
31.05.2023 | Halle/Westfalen
The production of perfect chocolate products is the focus of this seminar. Today, only pralines and chocolates ...
13.06.2023 | Solingen
Sugar Confectionery Technology
We have completely revised our popular bar technology workshop and offer demos on production equipment in ...
19.06.2023 | Solingen
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26.06.2023 | Solingen
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Eis-Technologie
The seminar provides an introduction to the industrial production of ice cream. Participants will learn basics ...
11.07.2023 | Solingen
This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...
14.08.2023 | Solingen
Dieses Praktikum behandelt die Herstellungstechnologie der Hart-, Weich- und Schokoladendragierung. ...
04.09.2023 | Solingen
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12.09.2023 | Solingen
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13.09.2023 | Solingen
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14.09.2023 | Solingen
Soft caramels are a growing and diverse category. Toffee and fudge are considered indulgent and premium ...
19.09.2023 | Solingen
Extruded fruit gums, also known as extruded licorice, are very popular in the chewy candy category. These ...
26.09.2023 | Solingen
Das Seminar bietet eine Einführung in die industrielle Herstellung von Eiskreme. Die Teilnehmer lernen ...
04.10.2023 | Solingen
In this practical course about gums & jellies production, the participants get to know in theory and practice ...
09.10.2023 | Solingen
Dieser praktische Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Zuckerwarenherstellung. Die Teilnehmer ...
16.10.2023 | Solingen
This chocolate course gives insights into industrial chocolate manufacturing. The characteristics of raw ...
06.11.2023 | Solingen
La categoría gomas, jaleas y gomas funcionales es una de las áreas de confitería con más crecimiento. El ...
20.11.2023 | Solingen
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06.12.2023 | Solingen
The food of the gods - From the bean to the cocoa mass, you will learn everything about the superfood in this ...
13.12.2023 | Solingen