new annual program 2023
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Chocolate Technology

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Industrielle Schokoladenherstellung: Einführungspraktikum

Das Einführungspraktikum Schokolade beschäftigt sich mit den Herstellungstechnologien von Schokolade und ...

27.03.2023 | Solingen

Biscuits and Snack Technology

  • DE

Industrielle Backwarenherstellung: Einführungspraktikum

Dieser Kurs führt in die Grundlagen der industriellen Herstellungsprozesse Feiner Backwaren in theoretischer ...

04.04.2023 | Solingen

Chocolate Technology

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Introduction to the Compound and Fat Based Fillings Technology

Are you visiting the Interpack 2023 in Düsseldorf? ZDS and Bunge - Loders Croklaan present: Vegetable fats in ...

02.05.2023 | Solingen

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Industry Congresses

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From Cannabis to Confectionery: How CBD, THC, and Hemp are Revolutionizing the World of the Food industry

Get ready to indulge your senses with the ultimate confectionery experience! Join us at the online seminar ...

23.05.2023 | Solingen

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Seminar: Twin Transformation - Digitalisierung & Energie

Praxisbeispiele zeigen die Lösungen der Herausforderung des Jahrhunderts

31.05.2023 | Halle/Westfalen

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Chocolate Technology

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Web-Seminar: Finishing of chocolate - cooling/solidification/contraction/shaping-storage

The production of perfect chocolate products is the focus of this seminar. Today, only pralines and chocolates ...

13.06.2023 | Solingen

Sugar Confectionery Technology

  • EN

Bar Manufacturing Technology - Cereal, Protein, Fruit and Candy bar

We have completely revised our popular bar technology workshop and offer demos on production equipment in ...

19.06.2023 | Solingen

Biscuits and Snack Technology

Fillings for Fine Bakery Products: Practical Introduction Course

This practical course introduces to the basics of making and processing of pre- and post baked fillings. The ...

26.06.2023 | Solingen

Chocolate Technology

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Chocolate Manufacturing: Intense practical course (3 weeks)

For many years we are offering this intensive chocolate manufacturing course. It is one of the most important ...

26.06.2023 | Solingen

Eis-Technologie

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Industrial Ice Cream Production: Introduction Course

The seminar provides an introduction to the industrial production of ice cream. Participants will learn basics ...

11.07.2023 | Solingen

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Sugar Confectionery Technology

  • EN

Industrial Sugar Confectionery Production: Intense Practical Course

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...

14.08.2023 | Solingen

Sugar Confectionery Technology

  • DE

Herstellungstechnologie Dragieren: Einführungspraktikum

Dieses Praktikum behandelt die Herstellungstechnologie der Hart-, Weich- und Schokoladendragierung. ...

04.09.2023 | Solingen

Chocolate Technology

Web-Seminar: Sensorik - Nüsse

In diesem Web-Seminar dreht sich alles um die sensorische Beurteilung von Nüssen. Mit mehr als 25% liegen ...

12.09.2023 | Solingen

Chocolate Technology

Web-Seminar: Sensorik-Kakao

Das Web-Seminar geht speziell auf Sensorik und sensorische Methoden für den Rohstoff Kakao ein, der den ...

13.09.2023 | Solingen

Chocolate Technology

Web-Seminar: Sensorik - Schokolade

Das Seminar beschäftigt sich mit Sensorik als Instrument und mit sensorischen Methoden zur Unterstützung von ...

14.09.2023 | Solingen

Sugar Confectionery Technology

  • EN

Web-Seminar: Soft Candy Technology - Toffee, Fudge and Fruit Chews

Soft caramels are a growing and diverse category. Toffee and fudge are considered indulgent and premium ...

19.09.2023 | Solingen

  • New

Sugar Confectionery Technology

  • EN

Technology of extruded fruit gums

Extruded fruit gums, also known as extruded licorice, are very popular in the chewy candy category. These ...

26.09.2023 | Solingen

Eis-Technologie

  • DE

Industrielle-kontinuierliche Eiscreme-Herstellung: Einführungspraktikum

Das Seminar bietet eine Einführung in die industrielle Herstellung von Eiskreme. Die Teilnehmer lernen ...

04.10.2023 | Solingen

Sugar Confectionery Technology

  • EN

Gums and Jellies Production: Practical Introduction Course including selected topics for Functional Gums

In this practical course about gums & jellies production, the participants get to know in theory and practice ...

09.10.2023 | Solingen

Sugar Confectionery Technology

  • DE

Industrielle Zuckerwarenherstellung: Einführungspraktikum

Dieser praktische Einführungskurs vermittelt Grundkenntnisse in der Zuckerwarenherstellung. Die Teilnehmer ...

16.10.2023 | Solingen

Chocolate Technology

  • EN

Industrial chocolate manufacturing: Practical introduction course

This chocolate course gives insights into industrial chocolate manufacturing. The characteristics of raw ...

06.11.2023 | Solingen

Sugar Confectionery Technology

  • ES

Elaboración de gomas y jaleas con enfoque a productos funcionales

La categoría gomas, jaleas y gomas funcionales es una de las áreas de confitería con más crecimiento. El ...

20.11.2023 | Solingen

Industry Congresses

  • DE
  • EN

Kongress / Congress: Inter Praline 2023

Inter Praline is the world's recognized congress on trends, new raw materials, recipes, technologies and ...

06.12.2023 | Solingen

Chocolate Technology

  • EN

Web-Seminar: Quality Aspects - Ingredient cocoa bean

The food of the gods - From the bean to the cocoa mass, you will learn everything about the superfood in this ...

13.12.2023 | Solingen

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