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Técnologia de chocolate
Flexible learning, wherever and any time you want! In this online course of the ZDS we show you in ...
01.02.2022 | Solingen
Zuckerwarenindustrie
This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know ...
27.06.2022 | Solingen
Kongresse
In this one-day web seminar we will take a holistic look at filling fats.
05.07.2022 | Solingen
Backwaren- und Snackindustrie
The Cookies and cracker course provides basic knowledge about the manufacture of fine baked goods. The topics ...
11.07.2022 | Solingen
08.08.2022 | Solingen
In this practical course about gums & jellies production the participants get to know in theory and practice ...
22.08.2022 | Solingen
Una cristalización optima de manteca de cacao es importante para una buena calidad de productos de chocolate.
24.08.2022 | Solingen
Sonstige Veranstaltungen
Man kann sie weder sehen, riechen noch schmecken: Mikroorganismen.
08.09.2022 | Solingen
Das Web-Seminar geht speziell auf Sensorik und sensorische Methoden für den Rohstoff Kakao ein, der den ...
27.09.2022 | Solingen
Das Seminar beschäftigt sich mit Sensorik als Instrument und mit sensorischen Methoden zur Unterstützung von ...
28.09.2022 | Solingen
In diesem Web-Seminar dreht sich alles um die sensorische Beurteilung von Nüssen. Mit mehr als 25% liegen ...
29.09.2022 | Solingen
This introductional course imparts basic knowledge of sugar confectionery production. The participants get to ...
10.10.2022 | Solingen
Obtaining the ‘perfect’ cake despite modern challenges in cake manufacturing! This workshop will cover the ...
15.11.2022 | Solingen
The web seminar specifically addresses sensory science and sensory methods for the raw material cocoa, which ...
16.11.2022 | Solingen
The seminar deals with sensory technology as a tool and with sensory methods to support product development ...
17.11.2022 | Solingen