Sugar Confectionery Production: Intense Practical Course PES-2245 Seminar abgelaufen

08.08. -19.08.2022

This intensive course imparts a broad overview of sugar confectionery products. The participants get to know the ingredients and production techniques in detail.

    In the practical parts the participants produce in small groups and watch demonstrations of ZDS’ industrial pilot machinery. Furthermore, the schedule of the course  allows inclusion of additional topics relevant to the participants.

    Main focus:

    Raw materials, recipes and production processes of: 

    High boilings, Caramels, toffees & fudges

    Fruit chews, jellies

    Panned goods

    Sugar-free products

     

    Target audience:

    Executives, members of management, company founders

    Employees of confectionery and sugar confectionery industry: Production staff, 

    product development, quality assurance 

     

    ZDS diploma

    The uniqueness of this course lies in the possibility to obtain not only a certificate of participation, but also a diploma in sugar confectionery technology when passing the written exam. Our diploma is internationally highly recognized.

     

     

Additional information about Covid 19:
We take your health seriously! In our practical courses you will be in a class with a limited number of participants, so that appropriate distances and hygiene rules can be maintained. 
In cooperation with the vocational school of the ZDS we have developed a comprehensive hygiene concept.

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

08.08.2022 – 19.08.2022  |  Solingen

Sugar Confectionery Production: Intense Practical Course

Beginn:

08.08.2022 | 11:45 Uhr

Ende:

19.08.2022 | 11:45 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

11 Teilnehmer im gesamten Seminar
10 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

5.900,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

4.700,00 €

Leistungen

  • Course documentation 
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

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Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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