Jahresprogramm 2023

Gums and Jellies Production: Practical Introduction Course including selected topics for Functional Gums PES-2331

09.10. - 13.10.2023

In this practical course about gums & jellies production, the participants get to know in theory and practice the characteristics and technology of ingredients and their use in products. In addition, we talk about the specifics of raw materials, formulations, and processing technology for the production of functional gums.

 

Topics:

  • Sugar and glucose syrup

  • Starch gums
  • Gum arabic pastillas
  • Pectin jellies
  • Agar-Agar jellies
  • Production methods starch & starchless depositing
  • Functional gums and jellies, trends, ingredients, concepts
  • Aerated products - Ingredients & Technology
  • FMPs and masking flavors
  • Antisticking agents



Who should attend?

  • Food technologists from the confectionery industry, who are working in R&D, Production, QA

  • Technical service and support personnel of the raw material and machinery industry.

  • Members of manufacturing companies, who wish a technical introduction to this product range.

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

09.10.2023 – 13.10.2023  |  Solingen

Gums and Jellies Production: Practical Introduction Course including selected topics for Functional Gums

Beginn:

09.10.2023 | 09:00 Uhr

Ende:

13.10.2023 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

12 Teilnehmer im gesamten Seminar
5 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.950,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

2.360,00 €

Leistungen

  • Course documentation
  • Learning platform Moodle
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch and dinner at the ZDS refectory

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang