Introduction to the Compound and Fat Based Fillings Technology PES-2313 Seminar abgelaufen

02.05. - 03.05.2023

Are you visiting the Interpack 2023 in Düsseldorf? ZDS and Bunge - Loders Croklaan present: Vegetable fats in chocolates, compounds, and fat-based fillings.

 

ZDS and Bunge - Loders Croklaan present: Vegetable fats in chocolates, compounds, and fat-based fillings. 

Vegetable fats are very often the basis for high-quality compounds, chocolates, and fat-based fillings with different textures. This theoretical and practical seminar is held in collaboration with the company Bunge - Loders Croklaan.

The following topics will be discussed, a more detailed program is offered in January 2023:

  • Market overview
  • Compound fats CBE, CBR, CBS
  • Fat-based cremes
  • Fat-based fillings
  • Production processes
  • etc

 

Verwendete Schlagwörter: #neu #compound #fillings

Termin(e)1

02.05.2023 – 03.05.2023  |  Solingen

Introduction to the Compound and Fat Based Fillings Technology

Beginn:

02.05.2023 | 09:00 Uhr

Ende:

03.05.2023 | 16:00 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

16 Teilnehmer im gesamten Seminar
5 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

1.350,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

995,00 €

Leistungen

  • Course documentation in digital format
  • Certificate of attendance

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

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Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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