Jahresprogramm 2023

Web-Seminar: Soft Candy Technology - Toffee, Fudge and Fruit Chews PES-2328

19.09. - 20.09.2023

Soft caramels are a growing and diverse category. Toffee and fudge are considered indulgent and premium products. Chewy candies delight with their fruity flavors and different textures.

Soft caramels are a growing and diverse category. Toffee and fudge are considered indulgent and premium products. Chewy candies delight with their fruity flavors and different textures.

Topics:

  • Overview of market products
  • Raw materials:

    • Sugar, glucose syrup, humectants
    • Dairy ingredients, fats
    • Hydrocolloids

  • Formulations
  • Process:

    • Cooking
    • Tempering
    • Pulling - Mixing
    • Forming
    • Packaging

  • Sugarfree and sugar-reduced products
  • Vegetarian - vegan products and ingredients 

Verwendete Schlagwörter: #neu #chewy candy #toffee #fudge

Termin(e)1

19.09.2023 – 20.09.2023  |  Solingen

Web-Seminar: Soft Candy Technology - Toffee, Fudge and Fruit Chews

Beginn:

19.09.2023 | 13:30 Uhr

Ende:

20.09.2023 | 17:30 Uhr

Trainer

Ort:

Web-Seminar
Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

30 Teilnehmer im gesamten Seminar
5 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

750,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

595,00 €

Leistungen

  • Course documents in digital form
  • Sample box with market samples and lab-made samples for tasting
  • Certificate of attendance

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang