Jahresprogramm 2023

Industrial ice cream production: Introduction course PEI-2319

11.07. - 14.07.2023

The seminar provides an introduction to the industrial production of ice cream. Participants will learn basics about raw materials, process parameters and production technology. In the practical part we will show the production of ice cream masses with continuous machines.

Focus areas:

  •     Ice cream machines, premix, post-treatment.
  •     Basics of ice cream recipe design - Emulsification and stabilization of ice cream
  •     Milk protein and vegetable alternatives in ice cream
  •     Whipping - freezing - hardening - storage - delivery - consumption
  •     The ice cream market / trends
  •     Colors in ice cream
  •     Homogenization of the ice cream mix
  •     Cocoa and chocolate/ inclusions and coatings for ice cream

Target group:

  • New/transverse entrants to the field.
  • Employees in production, quality assurance, product development, marketing, sales
  • Employees of the supplier industry

Other:

  • Accommodation in the guest house of the ZDS possible, ask our seminar coordinators.

Verwendete Schlagwörter: #neu #ice cream

Termin(e)1

11.07.2023 – 14.07.2023  |  Solingen

Industrial ice cream production: Introduction course

Beginn:

11.07.2023 | 09:00 Uhr

Ende:

14.07.2023 | 13:00 Uhr

Trainer

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

12 Teilnehmer im gesamten Seminar
5 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.390,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

1.890,00 €

Leistungen

  • Course Documentation in digital form
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Lunch, and dinner at ZDS refectory
  • Certificate of attendance
  • Accommodation in the guest house of the ZDS possible, ask our seminar coordinators.

In den Warenkorb

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang