Web-Seminar: Quality Aspects - Ingredient cocoa bean SEC-2341 Seminar abgelaufen

28.11. - 29.11.2023

The food of the gods - From the bean to the cocoa mass, you will learn everything about the superfood in this web seminar.

Objectives and content:

Cocoa - This is the basis of all chocolate, the raw material around which everything revolves and which, as a base, determines the quality and taste of the end product. 

From the cocoa tree to the industrial processing into cocoa mass and cocoa butter, we will talk about cocoa: In the web seminar, we give you details and information about the cocoa varieties, cultivation, care of the plantations, and certification.

Furthermore, we look at how to support local cocoa farmers and talk about post-harvest treatment, fermenting and drying, storage, and further processing of the bean into cocoa liquor and cocoa butter.

 

 

 

 

 

Target group

  • The web seminar is aimed at those interested in the entire value chain of the cocoa and chocolate processing confectionery industry.
  • This includes the areas of marketing & purchasing, product development, and production & quality assurance.

Verwendete Schlagwörter:

Termin(e)1

28.11.2023 – 29.11.2023  |  Solingen

Web-Seminar: Quality Aspects of - Ingredient cocoa bean

Beginn:

28.11.2023 | 13:30 Uhr

Ende:

29.11.2023 | 17:30 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

Web-Seminar
Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

25 Teilnehmer im gesamten Seminar
5 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

875,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

695,00 €

Leistungen

  • Seminar documents in digital form
  • Certificate of attendance

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

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Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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