Web-Seminar: Sugarfree and Sugar-reduced Chocolates SDC-2408

23.04.2024 - 24.04.2024

Alternative sugars, rare sugars, and sugar substitutes that partially or completely replace sucrose in chocolate are not always easy to use. The pressure on the industry to offer more natural, healthier, lower-sugar products is increasing. This seminar will show which raw materials partially or completely replace sucrose and what influence they have on taste, texture, and production process.

For the web seminar, you will receive a sample box with various market products and chocolate samples produced in the ZDS technical center. The following topics will be covered:

  • Overview of alternative sucrose, sugarfree and sugar-reduced chocolates
  • Sugar alternatives - coconut blossom sugar, agave sugar, date sugar, cocoa pulp sugar
  • Sugar alternatives
  • High intense sweetener
  • Fibres
  • Rare sugars
  • FMP, improver, and masking
  • Chocolate tasting

Verwendete Schlagwörter: #neu #new #sugarfree #sugar-reduced #chocolate

Termin(e)1

23.04.2024 – 24.04.2024  |  Solingen

Web-Seminar: Sugarfree and Sugar-reduced Chocolates

Beginn:

23.04.2024 | 13:30 Uhr

Ende:

24.04.2024 | 17:30 Uhr

Trainer

Ort:

Web-Seminar
Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

25 Teilnehmer im gesamten Seminar
5 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

790,00 €

Leistungen

  • Seminar documents in digital form
  • Sample box with market samples and lab-made samples for tasting
  • Certificate of attendance

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Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

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