Jahresprogramm 2023

Gums & jellies production: Practical introduction course including functional gums PES-2222 Seminar abgelaufen

22.08. - 26.08.2022

In this practical course about gums & jellies production the participants get to know in theory and practice the characteristics and technology of ingredients and their use in products. In addition, we talk about specifics of raw materials, formulations and processing technology for the production of functional gums.

 

Topics:

  • Sugar and glucose syrup

  • Starch gums
  • Gum arabic PATILLES
  • Pectin jellies
  • Agar-Agar jellies
  • Production methods starch & starchless deposting
  • Functional gums and jellies, trends, ingredients, concepts
  • Aerated products - Ingredients & Technology
  • FMP's and masking flavours
  • Antisticking agents



Who should attend?

  • Food technologists from the confectionery industry, who are working in R&D, Production, QA

  • Technical service and supportive personnel of the raw material and machinery industry.

  • Members of manufacturing companies, who wish a technical introduction to this production range.

 

 

Verwendete Schlagwörter: #gums #course #functional #jellies #practical course

Termin(e)1

22.08.2022 – 26.08.2022  |  Solingen

Gums & jellies production: Practical introduction course including functional gums

Beginn:

22.08.2022 | 10:00 Uhr

Ende:

26.08.2022 | 17:30 Uhr

Trainer

Referent(en):

Ort:

ZDS - Die Süßwaren-Akademie
De-Leuw-Str. 1-9
42653 Solingen

Maximale Teilnehmeranzahl

10 Teilnehmer im gesamten Seminar
3 Teilnehmer  je Unternehmen

Sprache(n):

  • EN

Teilnahmegebühr

2.950,00 €

Reduzierte Teilnahmegebühr (nur für Mitglieder der ZDS e.V.)

2.360,00 €

Leistungen

  • Course documentation
  • Refreshments: snacks and drinks
  • Breakfast, lunch and dinner at the ZDS refectory

Dieses Seminar ist abgelaufen und kann nicht gebucht werden.

Zurück zur Übersicht

Rabatt

Ab dem 2. Teilnehmer eines Unternehmens stehen attraktive Vergünstigungen zur Verfügung.
Für Universitäten und Fachhochschulen wird ein Rabatt von 50% gewährt.

 

Wir helfen gerne weiter

Sie haben Fragen, Wünsche und/oder Anregungen? Sprechen Sie uns an:

ZDS - Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
De-Leuw-Str. 1 - 9
42653 Solingen
T. +49 (0) 212 / 59 61-32
seminar(at)zds-solingen(dot)de

 

 

Seitenanfang